Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:37 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep despre Bianca Andreescu, înaintea duelului de la Shenzhen "Abia aștept s-o întâlnesc, sunt entuziasmată"

ro

27 Oct, 2019 13:37 2029 Marime text

 ​Duelul dintre Simona Halep (28 de ani - locul 5 WTA) și Bianca Andreescu (19 ani - locul 4 WTA) este unul dintre cele mai așteptate meciuri de la Turneul Campioanelor, care are loc la Shenzhen, în China, informează digisport.ro. 
 
Românca a vorbit despre partida cu sportiva din Canada, de origine română.

Meciul dintre cele două va avea loc luni, 28 octombrie, de la ora 14:00, în direct pe Digi Sport 2, dar și pe digisport.ro, pentru abonații RCS/RDS.

Bianca Andreescu a avut un sezon excelent, după ce a câștigat primul ei turneu de Grand Slam, US Open, la doar 19 ani.

Simona Halep s-a declarat nerăbdătoare în ceea ce privește primul ei meci de la Turneul Campioanelor.

"Abia aștept s-o întâlnesc, sunt entuziasmată. Va fi o mare provocare pentru mine fiindcă anul acesta a fost cu suișuri și coborâșuri.

Am atins un mare vârf în timpul Wimbledonului, dar restul nu a fost grozav", a spus Simona Halep la conferința de presă.

"Nu mă gândesc la a câștiga sau a pierde, vreau doar să pot juca", a mai spus sportiva noastră.


Simona Halep a apreciat performanța incredibilă a jucătoarei din Canada.


"E uimitor ceea ce a făcut. Să câștigi un turneu de Grand Slam la doar 19 ani, să evoluezi în doar câteva competiții și să le câștigi și pe alea, e un lucru foarte, foarte bun. A meritat, a jucat foarte bine", a mai spus fostul lider mondial.


Bianca Andreescu va participa pentru prima dată la Turneul Campioanelor. Jucătoarea de origine română va debuta chiar împotriva Simonei Halep, întrucât cele două se află în Grupa Violet. 

La conferința de presă, campioana de la US Open și-a arătat entuziasmul pentru prima participare la turneu, dar a recunoscut și valoarea celor șapte jucătoare care participă alături de ea.

"Știu că nu va fi ușor. Orice jucătoare din această competiție este o adversară grea. Abia aștept să văd ce pot face împotriva lor. Sper să pot face lucruri bune. Am jucat cu Svitolina și Pliskova anul acesta, deci într-un fel știu la ce să mă aștept. Cu Simona nu am jucat niciodată, dar am admirat-o. Va fi un meci foarte interesant, deci sunt entuziasmată", a declarat Andreescu.


Sursa foto: Arhiva ZIUA de Constanța 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii