Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:52 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța și-a dat acordul Costea Halep, unchiul tenismenei Simona Halep, construiește un bloc de opt etaje în zona Butoaie din Mamaia

ro

02 May, 2024 10:30 1144 Marime text
  • Primăria Constanța a emis un certificat de urbanism pentru Grain Sistem Service SRL.
  • Firma va desființa un corp C1 și va construi pe terenul liber o structură de cazare cu regim de înălțime S+P+5-8E.
  • Costea Halep este asociat unic și administrator al firmei.
 
Grain Sistem Service SRL a obținut de la Primăria Constanța un act de urbanism necesar realizării unei investiții imobiliare în stațiunea Mamaia.
 
Pe data de 30 aprilie, Primăria Constanța a emis certificatul de urbanism nr. 1163  - Prezentul certificat de urbanism poate fi utilizat în scopul declarat pentru desființare corp C1 și construire structură de cazare cu regim de înălțime S+P+5-8E (Conform art.8, alin 4 din Legea nr. 50/1991 (cu modificările și actualizările ulterioare). Actul de urbanism este valabil 24 de luni.
Viitorul bloc va fi ridicat pe bulevarul Mamaia nr. 519.

 
Despre Grain Sistem Service SRL
 
 
Înființată în 2003, Grain Sistem Service SRL are sediul pe bulevardul Mamaia, nr. 158 Constanța și se ocupă de cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de semințe oleaginoase. Halep Costea este asociat unic și administrator al firmei.
 
Potrivit termene.ro, Halep Costea mai este asociat în următoarele firmei: Albatros SRL, Com Invest Structuri SRL,  Halep Costea Persoană Fizică Autorizată, Halep S. Costea Persoana Fizica Autorizată, Țepeș-Vodă Ferme Constanța Cooperativa Agricolă.
 
În anul 2022, societatea, cu 9 salariați, a raportat o cifră de afaceri de 4.152.295 și un profit de 3.618.234 lei. Costea Halep este unchiul tenismenei Simona Halep.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. De asemenea, pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.

 
Citește și:
 
Kirvad Tour SRL va investi într-un imobil de două etaje, cu destinația servicii, comerț, sediu administrativ și showroom în Constanța
 
Imobiliare Constanța: Grain Sistem Service SRL va ridica un bloc de opt etaje în zona La Butoaie din Mamaia

Alpha Builders Group SA va edifica două blocuri turn de 12 etaje în Mamaia. Dezbaterea publică, organizată de APM Constanța pe 22 mai
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii