Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:05 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editorial Ziua în care Simona Halep s-a bucurat din nou pe terenul de tenis

ro

24 Mar, 2024 17:00 861 Marime text

  • Pentru Simona, meciul cu Paula Badosa, de la Miami Open 2024, a fost cea mai dulce înfrângere!
Simona Halep a revenit pe terenul de tenis, într-un meci oficial, după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne i-a redus suspendarea de la patru ani la nouă luni.

Coșmarul Simonei a luat sfârșit! TAS i-a făcut dreptate și i-a dat din nou dreptul să facă ce-i place cel mai mult, să joace tenis. Turneul de la Miami a reprezentat reîntoarcerea oficială a jucătoarei din Constanța în competiții și cât de bine i-a făcut aceasta fostului număr 1 mondial! Am văzut-o din nou pe Simona zâmbind pe terenul de tenis. S-a bucurat să fie iarăși în fenomenul care e viața ei. S-a bucurat să joace din nou pentru România.

Intrarea ei pe teren, la meciul din turul întâi, cu Paula Badosa - culorile echipamentului româncei, albastru - galben - roșu, compunând tricolorul - spune multe despre ce simte ea pentru România și despre cât de dor i-a fost să facă din nou românii fericiți. Pentru că sentimentul general care a dominat meciul de la Miami, în ciuda înfrângerii, a fost de fericire, atât în sufletul Simonei, cât și în rândul românilor. Faptul să dubla câștigătoare de turnee de Grand Slam poate juca din nou a estompat eșecul cu Paula Badosa (6-1, 4-6, 3-6).

De altfel, nici nu existau așteptări mari din partea Simonei și a fanilor săi în privința acestei partide. La cât de mult a stat în afara terenului, era normal să întâmpine și greutăți pe teren, ceea ce s-a văzut la ritmul de joc, la condiția fizică și la serviciu. Însă, ținând cont de perioada mare de absență din circuit, ceea ce a reușit totuși Simona în această confruntare este încurajator pentru parcursul ei viitor. Să câștigi de o manieră categorică, 6-1, primul set, la prima reprezentație după un an și jumătate, nu e puțin lucru! După cum în setul doi a fost într-o situație favorabilă, care putea da un alt curs meciului. Am văzut din nou lovituri marca Simona Halep și din nou pumnul ei strâns, după un schimb de mingi câștigat, ceea ce face mai mult decât zece victorii. Reconfortant!   

Pentru Simona, meciul cu Badosa a fost cea mai dulce înfrângere! Contra jucătoarei din Spania, constănțeanca a vrut doar să se bucure iar de tenis, să înceapă să-și regăsească reperele pe teren, să simtă din nou tribuna. Problemele fizice nici nu au mai contat. La un moment dat, Simona a solicitat time out medical, acuzând dureri la un umăr, iar, pe toată durata îngrijirilor, a fost numai cu zâmbetul pe buze! Disconfortul fizic a trecut în plan secund, atât de mare a fost bucuria că se află din nou pe teren. Aceasta e Simona Halep! A revenit!  
                
Citește și:

Simona Halep, revenire de bun augur în turnee. Cu set câștigat!
„Această zi va rămâne foarte specială pentru mine“. Cine e noul antrenor

 
Simona Halep, petrecere specială, în care au fost sărbătoriți Stere și Nicolae Halep
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii