Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:36 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ACS Power Gym Constanța Medalii de aur la Campionatul Balcanic pentru Elena Novac, laureată cu titlul de campioană absolută la Fitness Challenge (GALERIE FOTO)

ro

02 May, 2024 17:00 1941 Marime text

 
  • Elena Novac s-a dovedit cea mai bună la Fitness Challenge, dar a urcat pe podium și la Women Wellness Open.
 
Sportiva Elena Novac, de la ACS Power Gym Constanța, se menține la înălțime în competițiile la care participă la Fitness Challenge, iar la Campionatul Balcanic de la Timișoara a cucerit trei medalii de aur, dar și titlul de campioană balcanică absolută la această disciplină!   
 
Născută în anul 2000, Elena Novac a cucerit cele trei medalii balcanice de aur de la Fitness Challenge la Gold individual, Silver individual și Mixt Gold (alături de Lucian Popa). Nu în ultimul rând, sportiva de pe litoral a urcat pe podium, cucerind argintul, și la Women Wellness Open. „După o lungă pauză, mi-am dorit să particip și la categoria wellness, acolo unde am reușit să obțin o medalie de argint. O experiență frumoasă și unică, împlinită cu ajutorul Federației Române de Culturism și Fitness. Mulțumesc, FRCF, Gabriel Toncean, Monica Mureșan, Dan Pandelea! Hai România!“, a menționat Elena Novac, cea care, în această perioadă, participă la Campionatul European din Spania.
 
Dan Pandelea, președintele ACS Power Gym Constanța și membru al FRCF, este coordonatorul lotului național de Speed Fit (Fitness Challenge) și președintele Comisiei de profil a Federației.
 
Pe podium și în Georgia
 
După ce s-a clasat și în 2023 pe locul întâi în clasamentul mondial IFBB la disciplina Fitness Challenge, la fel ca în 2022, Elena Novac a început în forță și 2024, urcând pe podium la President Cup, în Georgia, prima competiție externă la care a participat în acest an.
 
România a fost reprezentată la întrecerea de la Tbilisi de Elena Novac și Lucian Popa (de la CSM Iași), dar și de Ionuț Groza, prezent în calitate de oficial al Federației Române de Culturism și Fitness și arbitru Fitness Challenge. Rezultatele tricolorilor au fost foarte bune. Elena Novac a cucerit aurul la Silver individual și bronzul la Gold individual, iar la perechi mixte Silver, alături de Lucian Popa, a urcat din nou pe prima treaptă a podiumului.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Elena Novac, Federația Română de Culturism și Fitness)
 
Citește și:
 
Culturism și Fitness
CS Farul Constanța, șase medalii la Campionatul Balcanic (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii