Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:43 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de Avere Constanța Camelia Cumpănașu, secretar general al Comunei Poarta Albă deține două autoturisme (DOCUMENTE)

ro

02 May, 2024 16:57 680 Marime text
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Camelia Cumpănașu, secretar general la  la Comuna Poarta Albă, județul Constanța.

Potrivit declarației de avere completate în mai 2023, Camelia Cumpănașu deține un teren intravilan de 2400 mp în localitatea Saligny dobândit în 1997 prin moștenire și 50% dintr-un teren în Saligny de 33000 mp moștenit în 1997.  

Camelia Cumpănașu mai deține o casă de locuit de 100 mp la Saligny, moștenită în 1997. Aceasta a menționat că are un autoturism Opel Astra an de fabricație 2002 și un autoturism Volkswagen Passat an de fabricație 2012.  

La rubrica venituri a menționat salariul de la Comuna Poarta Albă de 64.538 lei și salariul soțului angajat la CN APM Constanța de 68.000 de lei.  

În declarația de interese completată în mai 2023 a menționat calitatea de membru în Sindicatul Tomis Constanța.

În Secțiunea Document pot fi consultate declarațiile de avere și de interese ale Cameliei Cumpănașu, secretar general al comunei Poarta Albă, din județul Constanța.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și: 

Declarații de Avere ConstanțaAverea și interesele Vioricăi Utu, inspector superior la Comuna Amzacea (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii