Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:04 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme din Constanța Fostul deputat și ministru al Turismului Mircea-Titus Dobre s-a retras din MG Tour SRL

ro

02 May, 2024 17:00 928 Marime text
  • Mircea-Titus Dobre, în calitate de asociat unic al MG Tour SRL a decis retragerea din societate prin cesionarea părților sociale către societatea VDT Construct Impex SRL
  • Noul administrator al companiei cu puteri depline pentru un mandat de 20 de ani este Vasilică Ivan
  • Decizia lui Dobre a fost luată pe 18.03.2024 și a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu nr. 2.038 din data de 24 aprilie 2024
  • Urmare a acestei operaţiuni de cedare a părților sociale, fostul asociat unic, Mircea Titus Dobre se obligă să declare şi să achite impozitul de 10% asupra câştigului net obţinut din vânzarea părţilor sociale, precum şi contribuţia CASS aferentă, potrivit declaraţiei unice care trebuie depusă la ANAF de către cedent
 
 
 
Mircea-Titus Dobre, în calitate de asociat unic al MG Tour SRL a decis retragerea din societate prin cesionarea unui număr de 20 (douăzeci) de părţi sociale cu valoarea de 10 lei/parte socială, având valoarea totală de 200 lei, către societatea VDT Construct Impex SRL, cu sediul în municipiul Constanţa, str. Cumpenei nr. 27B, reprezentată de asociat unic, Ivan Vasilică, care devine astfel noul asociat unic, conform contractului de vânzare de părţi sociale nr. 1083/18.03.2024 autentificat la BIN George Tragone.

În urma cesiunii, capitalul social al societăţii este de 200 Iei, fiind împărţit în 20 de părţi sociale cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială, deţinute de asociatul unic, VDT Construct Impex SRL, cu participare la profit 100% şi participare la pierdere 100%.

Totodată, s-au retras din funcția de administratori ai societății Georgeta Dobre şi Mircea Titus Dobre.

Noul administrator al companiei cu puteri depline pentru un mandat de 20 de ani este Vasilică Ivan.

Decizia lui Dobre a fost luată pe 18.03.2024 și a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu nr. 2.038 din data de 24 aprilie 2024.
Urmare a acestei operaţiuni de cedare a părților sociale, fostul asociat unic, Mircea Titus Dobre se obligă să declare şi să achite impozitul de 10% asupra câştigului net obţinut din vânzarea părţilor sociale, precum şi contribuţia CASS aferentă, potrivit declaraţiei unice care trebuie depusă la ANAF de către cedent.

Despre MG Tour SRL
  
Înființată în anul 1991, MG Tour SRL are sediul social în stațiunea Mamaia, Bloc Dunărea, Județ Constanța și se ocupă de hoteluri și alte facilități de cazare similare. În anul fiscal 2022, societatea cu 13 salariați a raporat o cifră de afaceri de 2.862.057 lei și un profit de 137.481 lei.

Potrivit termene.ro. Mircea Titus Dobremai este asociat în: Equipments Trading SRL, MG Tour Hotels SRL, MG Tour Turism SRL, MG Tour Travel SRLși Domadami SRL. La rândul său, Georgeta Dobre este asociată în MG Tour Hotels SRL, Dobrimex SRLși MG Tour Turism SRL.

Mircea Titus Dobre este fiul lui Mircea Dobre, fost consilier local PSD, în timpul primarului Radu Mazăre. Mai întâi, Mircea Titus Dobre a fost consilier județean, iar din 2012 până în 2018 deputat din partea PSD.

La alegerile din 2020 a candidat din partea Pro România la Primăria Constanța. Mircea Titus Dobre a mai fost ministru al Turismului între 2017 – 2018.
Potrivit anunțului de vânzare, hotelul Dunărea din Mamaia are o suprafaţă totală de 3.823 mp și este compus din 135 de camere. Imobilul cu patru etaje este amplasat pe un teren de 5.556 mp și dispune de 62 de locuri de parcare. Hotelul Dunărea este deținut de MG Tour SRL. 

Hotelul Dunărea, scos la vânzare anul acesta

Un hotel de patru etaje din Mamaia, cu 135 de camere, 62 de locuri de parcare, un loc de joacă își caută un propitetar nou. Așa suna un anunț postat pe imobiliare.ro în februarie a.c.

Este vorba despre hotelul Dunărea, deținut de MG Tour SRL.

Hotelul are o suprafaţă totală de 3.823 mp și este compus din 135 de camere. Fiecare camera are o suprafață de 28,31 mp. Imobilul are patru etaje, fiind  amplasat pe un teren generos de 5.556 mp și dispune de 62 de locuri de parcare.

Amplasat în imediata apropiere a plajei și a Aqua Park, pentru Hotelul Dunărea proprietarii cereau 5.500.000 de lei.

Noul proprietar va avea posibilitatea edificării unui nou corp de clădire S+P+4 pe suprafața liberă de teren de 2744 mp, conform cadastrului 254365. De asemenea, în apropiere se poate amenaja o parcare supraterană.


VDT Construct Impex SRL
 
VDT Construct Impex SRL a fost înmatriculată în anul 2003 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 795.885 de lei, integral vărsat, este compus din 53.059 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 15 lei.

Asociat unic al firmei este Vasilică Ivan. Tot el este şi administratorul firmei, care se ocupă de comerţul cu ridicata al materialului lemnos, al materialelor de construcţii şi al echipamentelor sanitare.

În 2022, firma a raportat o cifră de afaceri de 46,7 milioane lei, cu un profit de 32.791 lei și 14 salariați.

Ivan Vasilică mai figurează și în firmele KSVI Sport Investment SRL, Global Building Investment SRL, Delta Mar Tours SRL, Autocond GCV SRL, Opera Residence SRL.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Hotelul Dunărea din Mamaia se vinde. Proprietarul, fostul ministru al Turismului, Mircea Titus Dobre, cere 5,5 milioane de euro
 
Imobiliare Constanța Vasilică Ivan de la VDT Construct a primit autorizația de construire pentru imobilul de pe strada Lucian Blaga

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii