Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:38 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep nu va mai participa la turneul de la Oeiras. „Schimbare de planuri!“

ro

11 Apr, 2024 21:01 1158 Marime text


Jucătoarea de tenis din Constanța Simona Halep a decis să nu mai participe la turneul WTA 125 de la Oeiras (Portugalia), acolo unde primise un wild-card.

Se pare că sportiva de 32 de ani, aflată pe locul 1.144 în clasamentul mondial, se confruntă cu probleme la genunchi și nu vrea să riște participarea la turneul de la Madrid ((23 aprilie - 5 mai), la care de asemenea i s-a oferit un wildcard.   

Schimbare de planuri! Corpul meu îmi spune că are nevoie de mai mult timp pentru a se obișnui cu antrenamentele intense. Nu vreau să-mi grăbesc revenirea, astfel că nu voi juca săptămâna viitoare la Oeiras, a menționat Simona Halep.


În această perioadă, Simona se pregătește la București cu noul ei antrenor, Carlos Martinez, și spune că începutul colaborării lor este promițător.

Antrenamentele din prima săptămână alături de tehnicianul spaniol au decurs bine, însă constănțeanca recunoaște că mai are mult până să ajungă la nivelul ei de top.

Simona a mărturisit câ i-a fost greu după meciul de la Miami, primul după revenirea sa pe teren, iar patru zile după aceea a avut dureri musculare foarte mari.

Sursa foto: Instagram (Simona Halep)

Citește și:


Simona Halep, supusă unui nou control anti-doping
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii