Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:24 24 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Primăria Medgidia, licitație deschisă pentru servicii de asistență și dezvoltare programe software (DOCUMENT)

ro

02 May, 2024 17:05 1368 Marime text

 
  •  Potrivit site-ului LicitatiaPublica.ro, valoarea totală este de 134.880,00 lei.

Primăria Medgidia, județul Constanța, a atribuit un contract prin cumpărare directă privind serviciile de asistență și dezvoltare programe software.
 
Potrivit site-ului LicitatiaPublica.ro, valoarea totală este de 134.880,00 lei.
 
Firma câștigătoare este de Binar Gate SRL.
 
Despre Binar Gate SRL
 
Societatea Binar Gate SRL a fost înființată în anul 2010 și are sediul în Medgidia, județul Constanța, strada Ana Ipătescu, nr. 1 și se ocupă de „Activități de consultanță în tehnologia informației”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociat unic și administrator este Baroncea Ionuț Cătălin.
 
Conform termene.ro, în anul 2023, societatea Binar Gate SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 298.250 lei, cu un profit de 168.331 lei, la 2 angajați.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
 
Citește și:
Licitații Constanța: Obenman Construct SRL va încasa peste un milion de lei de la Primăria Cernavodă. Iată ce contact a obținut (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii