Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:35 21 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Obenman Construct SRL va încasa peste un milion de lei de la Primăria Cernavodă. Iată ce contact a obținut (DOCUMENT)

ro

02 May, 2024 17:00 716 Marime text
  • Primăria Cernavodă a atribuit contractul care vizează execuția lucrărilor de execuție a rețelei de canalizare menajară și racorduri la consumatori pe străzile Nicolae Bălcescu, Indiguirilor, Nicolae Iorga și Dimitrie Bolintineanu din Cernavodă societății Obenman Construct SRL.
  • Contractul atribuit pe 24 aprilie are o valoare de 1.254.064,99 lei.
 
Pe mai multe străzi din Cernavodă va fi realizată o rețea de canalizare menajară, la care vor fi racordați consumatorii casnici.
 
Primăria Cernavodă a atribuit contractul „Lucrări de execuție în vederea realizării obiectivului de investiții «Rețea de canalizare menajară și racorduri la consumatori pe strada Nicolae Bălcescu și strada Indiguirilor, rețea de canalizare pluvial pe strada Nicolae Iorga, racorduri la rețeaua de canalizare menajeră pe strada Dimitrie Bolintineanu» din orașul Cernavoda, județul Constanța“.
 
Potrivit SEAP, Obenman Construct SRL a obținut pe data de 24 aprilie contractul în valoare de 1.254.064,99 lei.
 
 
Despre Obenman Construct SRL

 
Înființată în 1998, firma are sediul social pe strada Portului, Nr. 9 din Cernavodă, Judeul Constanța și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. Asociații firmei sunt: Chivu Dumitru și Prefac Vasile Dragoș, fiecare cu câte 59% din capitalul social.
 
Obenman Construct SRL a obținut, prin negociere directă, 135 de contracte de la autorități publice locale. Printrte acestea se numără: Nuclearelectrica Serv SRL, Comuna Rasova, U.M.02034 Cernavodă, Utilități Publice-Gospodăria Comunală SRL și altele.
 
Înanul 2023, societatea cu 13 salariați a raportat o cifră de afaceri de 8.772.211 lei și un profit de 1.741.754 lei.     
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro

 
 Citește și:
 
Obenman Construct a semnat un contract cu Primăria Cernavodă. Ce servicii va furniza firma
 
Cumpărări directe Constanța: Imobilele din Cernavodă, evaluate de Topcadex SRL. Primaria Cernavoda va scoate din conturi peste 120.000 de lei (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii