Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:30 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

WTA Miami 2024 Simona Halep a câștigat setul întâi cu 6-1, dar a pierdut primul meci de la revenirea în turnee

ro

20 Mar, 2024 00:25 1591 Marime text


Simona Halep a susținut primul meci după ce a primit dreptul de a evolua din nou în turnee, după o pauză de aproape 19 luni.

La turneul de la Miami, la care a primit un wild-card, fiind ieșită din clasamentul mondial, jucătoarea de tenis din Constanța, fost număr unu mondial și câștigătoare a două turnee de Grand Slam (Roland Garros și Wimbledon), a întâlnit-o în primul tur pe spaniola Paula Badosa (locul 80 mondial).

Deși pornea în meci cu handicapul îndelungatei absențe de pe teren, Simona a început cu mare ambiție, cu lovituri caracteristice, inteligentă și sigură pe ea, și, profitând și de numeroasele greșeli ale adversarei, a câștigat primul set de o manieră categorică, scor 6-1.

Mai agresivă, Badosa a egalat apoi situația la seturi, cu 6-4, după un parțial în care Simona a avut un serviciu mai slab, iar la 4-5, a solicitat time-out medical, acuzând dureri la umărul drept.

Meciul a intrat astfel în decisiv, iar Badosa a câștigat cu 6-3 și s-a impus în fața Simonei în trei seturi, cu 1-6, 6-4, 6-3.

Revenirea constănțencei pe terenul de tenis este însă îmbucurătoare, după o absență atât de lungă.   
  
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța 

Citește și:


UPDATE
Simona Halep și-a aflat adversara de la Miami!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii