Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:56 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firmă nouă în Constanța! Iată unde își are sediul

ro

02 May, 2024 10:11 1146 Marime text

 O nouă societate care se ocupă cu învăţământ în domeniul cultural (limbi străine, muzică, teatru, dans, arte plastice etc.) și-a pus bazele în municipiul Constanța.

Potrivit datelor din Monitorul Oficial al României, societatea se numește Remind to fly SRL.

În Monitorul Oficial al României a fost publicat un extras al rezoluției numărul 7442/15.03.2024, a Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În documentul citat, se arată că, în baza cererii din 14.03.2024, și actelor doveditoare depuse, s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății numită Remind to fly SRL.

Firma nou înființată are un capital social de 200 lei, integral vărsat, total părţi sociale: 20 a câte 10 lei fiecare. Firma are sediul social în municipiul Constanţa, strada Popa Farcaş nr. 22B, judeţul Constanţa.

Domeniul principal de activitate este reprezentat de grupa CAEN: 855 - Alte forme de învăţământ. Durata de funcționare a societății este nedeterminată, iar fondatorul și administratorul ei este Tudorache Florentina, cu domiciliul în judeţul Constanţa.PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și:

Afaceri ConstanțaUn bărbat cu domiciliul în Turcia și-a deschis firmă la Năvodari

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii