Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:09 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța Baschet Ghetele de joc „fermecate“ ale lui Jorden Duffy au făcut fericit un mic fan. Cadou de preț! (GALERIE FOTO)

ro

02 May, 2024 17:00 713 Marime text

 
  • Americanul Jorden Duffy a avut cele mai bune cifre dintre jucătorii CSM Constanța în a doua dispută cu BC CSU Sibiu, jucată în Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța.
 
Echipa masculină de baschet CSM Constanța a câștigat al doilea meci cu BC CSU Sibiu din seria locurilor 5-8 din Liga Națională, egalând situația la general, 1-1, după două partide.
 
După 93-91 pentru formația sibiană, pe teren propriu (meci pe care gazdele l-au câștigat în ultima secundă), a doua partidă s-a jucat la Constanța, iar echipa de pe litoral a învins cu 89-83, după o repriză secundă solidă, în care a condus și la 14 puncte diferență. A fost o victorie care trimite disputa pentru locurile 5-8 în meciul 3, decisiv, de la Sibiu.
 
„Zboară, frânează și accelerează suspect de ciudat“
 
De la CSM Constanța, Jorden Duffy a avut cele mai bune cifre, încheind meciul în double double, cu 20 de puncte, 10 pase decisive și 4 recuperări! Iar, la final, baschetbalistul american i-a adus o mare bucurie unui mic fan, dăruindu-i perechea de ghete de joc Nike JA1 cu care evoluase mai devreme în meci! „Ultima oară când au fost purtați va fi fost victoria cu CSU Sibiu din Playoff-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin. Acum, perechea Nike JA1 care zboară, frânează și accelerează suspect de ciudat, are alt deținător, Jorden Duffy dăruind această pereche de ghete de joc unui copil, la finalul victoriei cu CSU Sibiu. Suntem curioși ce va purta la următoarele meciuri!“, este mesajul CSM Constanța.
 
Gestul lui Jorden Duffy a fost apreciat și în mediul online. „Foarte frumos! Să-i poarte noroc!“, „Frumos gest!“, „Super!“ sau „Felicitări!“, au fost câteva dintre mesaje.
 
Pe podium cu Lietkabelis
 
Jorden Duffy a venit la CSM Constanța în iulie 2023, transferându-se la echipa de pe litoral după un sezon petrecut la Lietkabelis, în Lituania. Jorden se află la al patrulea an în Europa, evoluând pentru echipe precum BC Komarno, KK Metalac Valjevo și Lietkabelis, cu care a încheiat sezonul pe podium. În vârstă de 26 de ani și înalt de 1,85 m, Duffy evoluează pe poziția 1. La nivel de colegiu, baschetbalistul american a jucat pentru North Texas Mean Green timp de două sezoane.
 
Locul 2 pe țară la ONSȘ 2024!
 
Echipa de baschet a Colegiului Național „Mircea cel Bătrân“ din Constanța a obținut locul 2 pe țară la Olimpiada Națională a Sportului Școlar (ONSȘ), competiție organizată la Satu Mare. Membrii echipei sunt foști și actuali jucători legitimați la echipa de baschet a CSM Constanța Under-18, iar, anul trecut, la aceeași întrecere, au ocupat locul 3 pe țară.
 
„În cadrul competițiilor, ei au fost susținuți de CSM Constanța și de Primăria Constanța. Cu rezultate atât pe plan sportiv, cât și didactic, juniorii noștri sunt cele mai bune exemple în performanță ale copilului sportiv - elev devotat, cu o implicare serioasă atât în antrenamente cât și în procesul de învățământ, sprijiniți de părinți, de profesori și de instituții. Felicitări tuturor! Hai, Constanța!“, este mesajul CSM Constanța.
 
Componența echipei a fost următoarea: Rareș Mihai Moise, Mihai Alexandru Avram, Mihai Călințaru, Andrei Călințaru, Cosmin Andrei Dobre, Codrin Dumitrescu, Rareș Dumitrescu, Mihai Răzvan Ocheșel, Denis Pață și Idris Gafar. Profesori, Gheorghe Moraru și Ionel Boghițoi. Andrei Călințaru a fost inclus în cea mai bună echipă a turneului final și ar fi meritat și titlul de MVP.  
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)
 
Citește și:
 
Baschet
CSM Constanța trimite seria cu CSU Sibiu în meciul decisiv (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii