Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:08 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep, petrecere specială, în care au fost sărbătoriți Stere și Nicolae Halep

ro

24 Mar, 2024 10:29 4389 Marime text


Tatăl și fratele jucătoarei de tenis Simona Halep, Stere, respectiv Nicolae, au fost sărbătoriți în mijlocul familiei și al prietenilor, cu ocazia zilei lor de naștere, cei doi fiind născuți în aceeași zi!

Stere Halep a împlinit 62 de ani, iar fiul său – 35, petrecerea având loc în SUA, la Miami, acolo unde Simona Halep a revenit în turnee, după ce suspendarea i-a fost redusă la TAS.

De la fericitul eveniment nu a lipsit, evident, Simona, care a postat pe Instagram câteva imagini și i-a felicitat pe Stere și Nicolae.   

Nicolae Halep a jucat și el tenis (în copilărie, înaintea Simonei), dar a renunțat după câțiva ani. De asemenea, Stere Halep a făcut fotbal, jucând la Săgeata Stejaru, iar în anul 1985 a dat probe la Farul Constanța. Nicolae este căsătorit cu Luminița din 2014, iar cei doi au împreună doi copii, o fetiță și un băiețel. 

La turneul de la Miami, Simona a jucat în primul tur cu Paula Badosa, din Spania, iar, deși a pierdut (în trei seturi, scor 6-1, 6-4, 6-3), constănțeanca a avut o evoluție încurajatoare după un an și jumătate de pauză.  

Pentru fani, jucători și organizatorii Miami Open – vă mulțumesc pentru că mi-ați făcut revenirea atât de specială, a fost mesajul Simonei după turneul din SUA.


Sursa foto: Instagram (Simona Halep)

Citește și:


Evenimente emoționante în familia Simonei Halep. „Acest om cu o inimă care nu poate fi măsurată...“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii