Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:20 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vitrina frigorifica (raft frigorific) pentru spatii comerciale

Constanta 2023.06.26 0726775599

Producem și instalăm vitrine (rafturi) frigorifice pe comandă, pentru spații comerciale, cu fațadă de aluminiu, în scopul conservării la rece a băuturilor, lactatelor și altor produse alimentare.
Agregatul frigorific este amplasat în exteriorul clădirii, suprimând astfel zgomotul și căldura degajată în interior.
Instalațiile frigorifice utilizate sunt profesionale, având un nivel ridicat de randament și fiabilitate.
Prețul nu include TVA, fiind calculat pe metru liniar, la lungimi între 2,5 și 3,5m. Putem confecționa, la cerere, și vitrine cu dimensiuni mai mari, însă prețul pe metru liniar diferă, în funcție de cerințe.
Vitrinele au în dotare iluminare cu bandă LED, și se pot adăuga, optional, separatoare pentru diferite categorii de produse sau suporturi pentru etichete de preț.
Comparativ cu aparatele frigorifice ce au compresor încorporat, vitrinele/rafturile furnizate de noi au un consum scăzut de energie electrică, de maxim 40%.
Cu o capacitate de înmagazinare de cca. 800 litri pe un metru linear, acestea pot fi utilizate în magazine alimentare, restaurante, baruri sau pub-uri (poziționate în spatele barului, pentru acces rapid și eficient)
Realizăm și vitrine pentru alimente congelate. Acestea se caracterizează printr-o izolație termică ridicată (panou sandwich mai gros, geamuri triplex), rezistențe la degivrarea ușilor.
 Instalația frigorifică pentru congelare are o putere de răcire mai ridicată, motiv pentru care prețul este cu cca. 40% mai mare, comparativ cu raftul de refrigerare de dimensiuni similare.
Toată gama de rafturi/vitrine frigorifice produse de noi se realizază pe comandă, astfel că dimensiunile, configurația și culorile vor fi adaptate spațiului unde vor funcționa acestea.

7120 1000 lei

Din aceiasi categorie

Instalatii Frigorifice Constanta
Constanta 26 Jun, 2023 Prestari Servicii

Executam pe comanda camere frigorifice, agregate frigorifice, instalatii racire, compresoare frigorifice, suflante frig, ventilatoare, chillere, insta...

20907 1000 lei
Vitrina frigorifica (raft frigorific) pentru spatii comerciale
Constanta 26 Jun, 2023 Prestari Servicii

Producem și instalăm vitrine (rafturi) frigorifice pe comandă, pentru spații comerciale, cu fațadă de aluminiu, în scopul conservării la rece ...

7121 1000 lei
Cameră frigorifică de refrigerare sau congelare
Constanta 26 Jun, 2023 Prestari Servicii

Producem și instalăm camere frigorifice pentru conservarea produselor alimentare în condiții optime de temperatură. Ne adaptăm foarte ușor ne...

6944 1000 euro
Vitrine sau rafturi frigorifice pentru bar, pub, restaurant
Constanta 26 Jun, 2023 Prestari Servicii

Vitrine frigorifice cu posibilitate de montaj în spatele barurilor, pentru un acces rapid și eficient la băuturile reci. Design-ul este specific pe...

7237 1000 euro
Vitrine frigorifice cu fațadă din aluminiu și uși cu garnituri magnetice
Constanta 26 Jun, 2023 Prestari Servicii

Instalare și servicii tehnice incluse ! Societate comercială producem și instalăm vitrine frigorifice cu fațadă din aluminiu și usi cu ga...

6837 1000 euro