Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:36 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bloc de zece etaje, cu restaurant și piscină exterioară, edificat în Mamaia Nord. One Construction Top SRL, undă verde de la APM Constanța

ro

02 May, 2024 17:00 732 Marime text
santier constructie
  • One Construction Top SRL a depus la APM Constanța proiectul care prevede edificarea unui imobil de zece etaje în Mamaia.
  • Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8.00-14.00.
  • Asociații firmei sunt Gabriela Marinela Stoicescu și Tapangea Ioan, fiecare cu câte 50% din părțile sociale.
 
One Construction Top SRL va construi un imobil de zece etaje în Năvodari. În acest sens, firma a solicitat de la APM Constanța evaluării impactului asupra mediului pentru proiectul: „Construire imobil P+10 etaje hotel apartament în două etape, cu restaurant și spații recreatice, amenajare piscină exterioară și organizare de șantier”.
 
Ulterior, Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare nu este necesara efectuarea evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: Construire imobil P+10 etaje  hotel apartament în două etape, cu restaurant și spații recreative, amenajare piscină exterioară și organizare de șantier”, amplasat în orașul Năvodari, zona Mamaia Nord, trup 1(DL), strada D7 nr. 40, lot 2.1-lot 1-lot 2.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din municipiul Constanta, strada Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8.00 -16.30, vineri, intre orele 8.00-14.00.  Comentariile, observaţiile și propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 07.05.2024.
 
 

Despre One Construction Top SRL

 
 
Înființată în anul 2018, One Construction TOP SRL  are sediul social pe strada Amzacea, nr. 17 din Constanța și desfășoară lucurări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. Asociații firmei sunt Gabriela Marinela Stoicescu și Tapangea Ioan, fiecare cu câte 50% din părțile sociale. Administratorul firmei este Gabriela Marinela Stoicescu.
 
Potrivit termene.ro, Gabriela Marinela Stoicescu mai este asociat în Rominstal Project SGM SRL și LEP Premier SGM SRL.
 
La rândul său, Ioan Tapangea este asociat în Ardamcos SA, Metrion SA, Silver Star Com SRL, Tarchini SRL, Raluca Mod SRL, Euroextract SRL, Dobrovin Podgoria Chirnogeni Cooperativă Agricola, Ralluka New SRL, Smart Beach&Pool SRL, Mario Star SRL, Favorit Lux SRL.
 
În anul fiscal 2022, societatea cu 3 salariați a raportat o cifră de afaceri de 9.918.559 lei și un profit de 10.091.616 lei.

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite informații de pe termene.ro.

 
Citește și:

 
Primarul orașului Năvodari și One Construction TOP SRL, chemate în instanță de Prefectul Județului Constanța. Miza – anularea unui act administrativ

One Construction Top SRL supraetajează blocul din Mamaia Nord                                                                              
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii