Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:43 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Echipa lui Hagi debutează în retur Gaz Metan Mediaş - FC Viitorul, meci special pentru Eric, decarul campioanei

ro

14 Oct, 2017 00:00 1912 Marime text
FC Viitorul, campioana en-titre a României, începe returul sezonului regulat din Liga 1 sâmbătă, cu un meci în deplasare contra formaţiei Gaz Metan Mediaş, care va începe la ora 16.30.
 
FC Viitorul a strâns 17 puncte până acum, după cinci victorii, două egaluri şi şase înfrângeri, golaveraj 15-13, în vreme ce Gaz Mediaş e penultima în ierarhie, pe poziţia a 13-a, cu nouă puncte, având două victorii, trei remize şi opt eşecuri, golaveraj 7-23. În ultima etapă însă, echipa sibiană a câştigat cu 1-0 contra lui FC Botoşani, întrerupând o serie nefastă de şapte meciuri consecutive fără victorie, interval în care a obţinut numai două puncte.
 
„Debutăm în retur cu un meci în deplasare, contra unei echipe care joacă foarte bine acasă şi care are un antrenor experimentat. N-am câştigat la Gaz Metan Mediaş până în prezent şi sperăm să o facem acum. Sperăm să mergem pe linia noastră bună. Sunt trei puncte foarte importante. Sperăm să facem un retur mult mai bun ca turul. Suntem pregătiţi şi în creştere“, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul, care nu-l are la dispoziţie pe Denis Drăguş, accidentat la genunchi.
 
Până acum, între Gaz Metan şi FC Viitorul s-au disputat nouă partide în Liga 1, ardelenii câştigând cinci, echipa de pe litoral două, iar alte două partide s-au încheiat la egalitate. În stagiunea prezentă, FC Viitorul are un singur succes în deplasare, 2-1 la Chiajna, în rest înregistrând o remiză (0-0 la Timişoara) şi patru eşecuri. Cea mai recentă confruntare dintre adversarele de sâmbătă s-a jucat pe 17 iulie a.c., Viitorul impunându-se la Ovidiu cu 3-0 (Chiţu, Cr. Ganea, Ţucudean). Cel mai mare scor în confruntările directe îi aparţine însă lui Gaz Metan, 4-0 (C. Petre, Al. Munteanu, Ţâru - autogol, Bawab). Meciul de la Mediaş va fi unul special pentru mijlocaşului Viitorului Eric de Oliveira, care a susţinut 142 de meciuri în primul eşalon la Gaz Metan, pentru care a marcat 36 de goluri şi a oferit 27 de pase decisive.
 
Sursa foto: Facebook (Academia Hagi) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii