Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:22 13 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Femeile PSD Constanța oferă daruri persoanelor vârstnice aflate în centrele de bătrâni din Poarta Albă, Negru Vodă si Municipiul Constanța

ro

02 May, 2024 09:41 1296 Marime text
  • Din dorinţa de a oferi un strop de fericire și lumină în sufletele bătrânilor lipsiți de grija unei familii, reprezentantele Organizației Județene de Femei Constanța a Partidului Social Democrat vor oferi daruri persoanele vârstnice aflate în centrele de bătrâni din Poarta Albă, Negru Vodă si Municipiul Constanța.
  • Un de 500 de persoane vârstnice vor primi în dar produse alimentare tradiționale de Paște: ouă roșii, carne de miel, cozonaci și pască, fructe și răcoritoare, dar şi salcie sfințită în Ziua de Florii.
 
În prag de sfântă sărbătoare, cinstind minunea Învierii Domnului Iisus Hristos, izvorul nesecat de viață, fiecare dintre noi încearcă şi în acest an să demonstreze cât de profund este dictonul „Dar din dar se face Rai!”.

„Darul este încărcat de iubirea celui care dăruieşte. Aceasta este caracteristica lui fundamentală, care pune cu totul în umbră valoarea fizică, materială. Ceea ce facem e doar o picătură într-un ocean, dar fără acea picătură, oceanul ar fi mai mic“, a declarat Mariana GÂJU, președintele Organizației Județene de Femei a P.S.D. Constanța.

Din dorinţa de a oferi un strop de fericire și lumină în sufletele bătrânilor lipsiți de grija unei familii, reprezentantele Organizației Județene de Femei Constanța a Partidului Social Democrat vor oferi daruri persoanele vârstnice aflate în centrele de bătrâni din Poarta Albă, Negru Vodă si Municipiul Constanța.

Joi, 2 mai 2024, un număr de 500 de persoane vârstnice vor primi în dar produse alimentare tradiționale de Paște: ouă roșii, carne de miel, cozonaci și pască, fructe și răcoritoare, dar şi salcie sfințită în Ziua de Florii.

Evenimentele se vor desfasura după următorul program:
- Ora 10:30 – Căminul pentru persoane vârstnice Constanța,
- Ora 11:30 - Centrul de Îngrijire și Asistență din comuna Poarta Albă,
- Ora 13:00 - Centrul de Îngrijire și Asistență “Sf. Andrei , Centrul de Îngrijire și Asistență “Armonia” și Centrul de Abilitare și Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Dizabilități ( CAbR) “Sf. Luca” din orașul Negru Vodă.

Prin aceste daruri, încununate de o vorbă bună şi o îmbrăţişare, femeile social democrate constănțene vor încerca să aducă în inimile bătrânilor bucuria Învierii Domnului Iisus Hristos. “Numai când facem binele dobândim liniștea și pacea sufletească”, Nicolae Steinhardt.

PRECIZĂRI

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite informații de pe termene.ro.
 
Citește și:

Mariana Gâju și echipa Primăriei Cumpăna aduc bucurie și speranță în sufletele celor defavorizați de sărbători (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii