Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:46 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gică Hagi, concluzii după înfrângerea cu 1-3 în fața lui CFR Cluj - „Trebuie să schimbăm ceva”

ro

01 Nov, 2023 09:00 906 Marime text

Chiar dacă a deschis scorul în Gruia, Farul Constanța a fost surclasată de CFR Cluj, scor 1-3, într-un meci din etapa a 14-a a Superligii. Campioana României se află pe locul 7 în clasament, cu 20 de puncte din 14 meciuri jucate, la egalitate cu Petrolul (locul 6) și Hermannstadt (locul 5). Managerul tehnic Gică Hagi a oferit câteva concluzii în urma partidei în cadrul unei conferințe de presă.

Noi am început meciul echilibrat, am dat gol, puteam să ducem în altă direcție meciul din toate punctele de vedere, dar cred eu că defensiv iar am stat, am dat spațiu mult adversarului, un adversar care chiar dacă a schimbat foarte mulți jucători, are calitate”, a declarat „Regele” într-o conferință de presă.

Cu gândul la play-off, nu la titlu

În urma rezultatului din deplasare împotriva CFR Cluj, Gică Hagi a întărit o declarație conform căreia Farul Constanța nici nu se gândește la titlu în acest sezon.
„O echipă care vrea să câștige titlul nu poate să aibă atâtea înfrângeri. Nici n-ai cum. Prima oară trebuie să știi să joci să nu pierzi meciul. După aceea că nu poți să-l câștigi, măcar să nu-l pierzi. După cum am făcut anul trecut”, a declarat managerul tehnic al echipei constănțene, punând accentul pe problemele defensive.

Momentan, top case pariuri din România încă acordă șanse bune Farului să prindă play-off-ul. Întrebat dacă poate fi vorba de o criză când campioana României leagă 3 meciuri fără victorie, Gică Hagi a răspuns categoric că nu.

Nu suntem acolo unde ne gândeam, nu avem punctele la care ne gândeam, dar nu avem cum să vorbim de o criză. Nici dacă ar fi, important e să strângem rândurile, să mergem să jucăm și să ne revenim. În fotbal, toate durează o zi. De mâine trebuie să schimbăm cel puțin în plan de atitudine și determinare, eu cred că la orice jucător trebuie schimbate mult mai multe”, a declarat Hagi în cadrul conferinței de presă.

Gheorghe Hagi a părut animat când a fost întrebat dacă are dificultăți să antreneze faza defensivă.
 
„Am făcut-o tot timpul. O facem tot timpul. Tratăm ambele faze, chiar dacă antrenăm mai mult poate partea ofensivă, dar fotbalul are două faze. Și cea defensivă am antrenat-o pentru că dacă nu o antrenam anul trecut nu câștigam de două ori la Cluj. Nu vă băteam de două ori, și ultima oară v-am bătut cu copiii, așa că ambele faze trebuie să le faci. Astăzi nu am avut capacitatea asta. Cred eu că ofensiv anumite lucruri s-au făcut, dar defensiv… Vreau să reflectez în această seară și mâine vedem, trebuie să schimbăm ceva”, a concluzionat Gică Hagi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii