Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:57 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Superliga Trei fotbaliști de la Farul Constanța, incluși în echipa ideală a etapei a șaptea. Gică Hagi, antrenorul rundei

ro

30 Aug, 2022 11:18 1824 Marime text
 

În etapa a șaptea a Superligii, Farul Constanța a învins în deplasare Campioana României, CFR Cluj, scor 3-1, iar evoluția deosebită a „marinarilor“ a propulsat trei dintre ei în echipa ideală a etapei, prezentată de Liga Profesionistă de Fotbal.
 
Este vorba de fundașul stânga David Kiki și de cei care au marcat cele trei goluri, atacanții Louis Munteanu și Alexi Pitu.

Totodată, antrenorul celui mai bun „11“ al rundei a fost desemnat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.

David Kiki (28 de ani) - A câştigat 13 dintre cele 17 dueluri în care a fost implicat. De asemenea, a avut 11 recuperări, dintre care cinci în jumătatea adversă.

Louis Munteanu (20 de ani) - Introducerea sa la pauză s-a dovedit a fi mutarea câştigătoare făcută de Hagi. A înscris de două ori.

Alexi Pitu (20 de ani) - A înscris în premieră în principala competiţie internă, apoi a pasat decisiv pentru a treia oară în ediţia curentă.

Gheorghe Hagi (57 ani) - Conduşi magistral de pe bancă, dobrogenii au reuşit o victorie mare, chiar pe terenul campioanei ultimelor cinci ediţii şi au rămas în fruntea clasamentului, se arată pe site-ul oficial al LPF.


Echipa ideală a etapei a fost: H. Moldovan (Rapid) – C. Tofan (FC Argeș) – Dawa (FCSB), B. Mitrea (Universitatea Craiova), Kiki (Farul) – Al. Ișfan (FC Argeș), Al. Crețu (Universitatea Craiova), Al. Ioniță (Rapid) – L. Munteanu (Farul), D. Paraschiv (FC Hermannstadt), A. Pitu (Farul). Antrenor, Gică Hagi.

Sursa foto: Farul Constanța  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii