Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:09 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bulevardul Tomis este închis! Vezi rutele ocolitoare (galerie foto+video)

ro

28 Oct, 2016 08:18 4592 Marime text
În urmă cu scurt timp, bulevardul Tomis din municipiul Constanţa a fost închis pentru lucrări. Bucata care va fi închisă este de la intersecţia cu bulevardul Ferdinand până la intersecţia cu strada Traian.
 
Astfel, şoferii care vin pe bulevardul Tomis de la Capitol spre Miga o să fie nevoiţi să facă stânga pe bulevardul Ferdinand şi prima la dreapta pe strada Ecaterina Varga. Vor merge până la a treia stradă, strada Vasile Alcsandri, şi vor face dreapta. Astfel, vor ieşi în zona Peninsulară.


 
Cei care vin de pe bulevardul Ferdinand din direcţia Gară – Miga ar trebui să ţină cont că la intersecţia bulevardului Ferdinand cu strada Mihai Viteazu, mai exact în zona Fantasio, ar trebui să facă dreapta pe Mihai Viteazu şi vor ieşi în zona Palatului de Justiţie – Consiliul Judeţean. Sau pot merge înainte şi de pe bulvardul Ferdinand, vor face iar la dreapta pe strada Ecaterina Varga.
 
Cei care vin pe strada Traian, pe lângă Consiliul Judeţean şi Palatul de Justiţie, nu mai pot face stânga, ci vor merge înainte pe strada Negru Vodă care iese pe strada Mircea cel Bătrân. Deci după hotel Ibis se face la stânga.
 
Precizăm că în zona Miga, intersecţia bulevardelor Tomis cu Ferdinand, s-au oprit şi semafoarele.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii