Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:35 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobiliare Constanța DDN Global SRL vrea să investească într-un imobil de pe bulevardul Tomis

ro

23 Apr, 2024 17:00 645 Marime text
  • Documentația este valabilă 12 luni
 
Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru DDN Global SRL, care dorește să realizeze o investiție pe bulevardul Tomis nr. 153.
 
Prin CU 1067 din 19 aprilie 2024, firma amintită dorește să realizeze amenajări și refațadizarea imobilului de pe bulevardul Tomis nr. 153. Documentația este valabilă 12 luni.
 
Despre DDN Global SRL

Pentru 2022, compania a avut un profitul net în valoare de 1.196.827,59 lei, 12 angajați și o cifră de afaceri de 3,774,887 lei.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 12.31%.

Potrivit Registrului Comerţului, DDN Global SRL a fost înfiinţată în 2007 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social al firmei este de 20.000.000 de lei, integral vărsat. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociat unic al societăţii este Niculae Duşu, funcţia de administrator fiind deţinută de Florin Tănase.
 
Activitatea principală a societăţii este, conform codificării, „încheierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate“. Printre activităţi secundare se numără: dezvoltare (promovare) imobiliară, lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale, lucrări de construcţie a căilor ferate de suprafaţă şi subterane, construcţia de poduri şi tuneluri, lucrări de construcţie a proiectelor utilitare pentru fluide, lucrări de construcţie a proiectelor utilitare pentru electricitate şi telecomunicaţii, lucrări de construcţie a altor proiecte inginereşti, lucrări de instalaţii electrice, lucrări de instalaţii sanitare, de încălzire şi de aer condiţionat, alte lucrări de instalaţii pentru construcţii, lucrări de ipsoserie, lucrări de tâmplărie şi dulgherie, lucrări de pardosire şi placare a pereţilor, lucrări de vopsitorie, zugrăveli şi montări de geamuri, alte lucrări de finisare, alte lucrări speciale de construcţii, comerţ cu ridicata nespecializat, comerţ cu amănuntul efectuat în afara magazinelor, standurilor, chioşcurilor şi pieţelor, activităţi de servicii anexe pentru transporturi terestre, hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare, facilităţi de cazare pentru vacanţe şi perioade de scurtă durată, restaurante, baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor şi altele.


Dusu Niculae mai este fondator si administrator în Logistic Park SA Constanța, fondator si cenzor supleant în Grupul DD SA Constanța, acționar și administrator în Complex Condor SA Constanța și în Celco SA Constanța, asociat în Sulina Estival 2002 SA și în DDN Global SRL Constanța iar în Socep SA are calitatea de membru în Consiliul de Supraveghere.

În trecut, Dușu Niculae a figurat în Centes SA, Cina SA și în Casa de Expediții „Phoenix“ SA, din Constanţa, radiate.
 
Tănase Florin apare ca administrator în Gastronom S.A. Buzau și în DDN Global SRL, iar în trecut a figurat în Total Consulex SRL Constanţa (radiată).

PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
Citește și:
 
 
Imobiliare Constanța Prodexpert Logistics SA ridică mai multe imobile în zona On Plonge Jr. din Mamaia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii