Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:59 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial al IPJ Constanța despre cazul scandalului de noaptea trecută (VIDEO)

ro

11 Apr, 2024 10:52 687 Marime text








Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public, cu privire la faptul că polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Constanța nu ar fi luat măsurile legale ce se impun, față de un bărbat care, aseară, ar fi agresat fizic două persoane pe bulevardul Tomis din municipiul Constanța,  reprezentanții IPJ Constanța face următoarele declarații.
 

„În cauză este vorba de trei persoane fără adăpost, aflate în stare de ebrietate, care se cunoșteau între ele și între care ar fi avut loc un conflict spontan, pe motiv că persoanele vătămate nu i-ar fi restituit un telefon mobil bărbatului bănuit de comiterea faptei, pentru ca acesta să schimbe melodia care se derula în acel moment”, transmit polițiștii.

 
În urma transportării la spital și consultării de specialitate, s-a constatat că agresiunea fizică a fost minoră, motiv pentru care persoanele vătămate nu au rămas internate.
 

„Până în acest moment nu a fost depusă plângere prealabilă, care, conform legii, este necesară în cazul infracțiunii de lovirea sau alte violențe, înainte de a fi luate orice fel de măsuri în cauză”, mai precizează IPJ Constanța.

 
De asemenea, nu a fost depus certificatul medico-legal, care să ateste numărul de zile de îngrijiri medicale și în funcție de care se face încadrarea juridică a faptei.
 

„Astăzi, 11 aprilie a.c., polițiștii continuă activitățile în acest dosar, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.
 
În urma consultării cu procurorul care supraveghează urmărirea penală și în funcție de rezultatul anchetei, vor fi luate măsurile legale ce se impun”, conchide sursa citată.

Citește și
Două persoane bătute în Constanța. Scandalul ar fi pornit de la un telefon
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii