Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:15 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HCM a făcut instrucţie şi cu CSM Ploieşti

ro

19 Nov, 2012 03:58 1460 Marime text
hcm.jpgCampioana României la handbal masculin, HCM Constanţa, a câştigat şi al optulea meci din Liga Naţională, dispunând ieri pe teren propriu de CSM Ploieşti, cu scorul de 35-17 (14-9). HCM e singura formaţie din campionat care a câştigat toate partidele de până acum. Deşi ploieştenii au jucat om la om în apărare şi au avut un sistem defensiv avansat, nu le-au putut face faţă campionilor. HCM a ratat mult în prima parte, dar după pauză şi-a reglat tirul, punctând de 21 de ori, faţă de cele 14 goluri de până atunci. La jumătatea reprizei secunde, în poarta HCM-ului a intrat tânărul Ionuţ Iancu, cel care, printre altele, a apărat şi o lovitură de la 7 metri.

„Am întâlnit un adversar mai slab, în faţa căruia am avut o repriză mai puţin reuşită, surprinzându-ne apărarea lor avansată. În partea a doua ne-am distanţat însă. A fost ultimul test înaintea meciului de la Bacău, unde sunt convins că ne va aştepta un meci mult mai greu. Sunt mari ambiţii puse în joc, mai ales din partea lor", a declarat extrema Laurenţiu Toma.

Marcatorii echipei gazdă au fost Toma - 5, Cutura - 5, Anghelovski - 4, Humet - 3, Sadoveac - 3, Şimicu - 3, Csepreghi - 3, Criciotoiu - 3, Buricea - 2, Sabou - 2, Draghicevici - 1, Val - 1. De la CSM Ploieşti s-a remarcat constănţeanul Răzvan Enescu, fost jucător la HCM, autor a şase goluri.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii