Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:08 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mariana Gâju și echipa Primăriei Cumpăna aduc bucurie și speranță în sufletele celor defavorizați de sărbători (FOTO+VIDEO)

ro

30 Apr, 2024 09:52 845 Marime text

 
 În prag de sărbători, trăind bucuria Învierii Domnului Isus Hristos, fiecare dintre noi încearcă să demonstreze cât de puternic este dictonul „Dar din Dar se face Rai”.
           
Primăria şi Consiliul local al comunei Cumpăna, reprezentate legal prin persoana primarului, Mariana Gâju, vor încerca să ofere un strop de fericire și lumină în sufletele persoanelor vârstnice cu venituri reduse și persoanelor cu dizabilităţi gradul I (copii și adulți), au transmis reprezentanții CL Cumpăna. 
           
Un număr de 350 de persoane vârstnice cu venituri reduse și persoane cu dizabilități gradul I vor primi pachete conținând produse alimentare necesare hranei  zilnice: ulei, zahăr, făină, orez și cozonac.

Evenimentul are avea loc marți, 30 aprilie 2024, la domiciliul persoanelor vârstnice din localitate.
 

La Cumpăna, ca de fiecare dată în preajma sfintelor sărbători Pascale, Primăria și Consiliul local Cumpăna merg acasă la persoanele vârstnice, fără niciun venit sau cu venituri foarte mici, la persoanele cu dizabilități, să le aducă un strop de speranță, să știe că nu sunt singuri, să știe că au lângă dumnealor oameni care au hotărât să ajute de data aceasta,  un număr de 350 de persoane din comuna Cumpăna, cu produse tradiționale, tot de sfintele sărbători... cozonac, ulei, zahăr, făină, orez pe care gospodarii să le folosească în prepararea produselor pe care să le aibă pe sfânta masă, în ziua de Paște, a punctat edilul de la Cumpăna. 

 Mariana Gâju a menționat că vremea ploioasă nu constituie un impediment. 

Tocmai de aceea, colegii mei, funcționari publici și consilieri locali, vom merge, chiar dacă ziua este ploioasă. Cu Dumnezeu nu ne putem pune!

Vom merge la familii pentru a duce în ziua de astăzi pachetele și spunându-le: un Paște binecuvântat cu sănătate, cu credință, cu speranță că viața poate fi mai ușoară când ai  prieteni lângă umărul tău. 

Noi să ne pregătim să întâmpinăm învierea Domnului cu credință și cu dorința de a ne fi îndeplinite toate gândurile bune.

  


Citește și:

Acțiune de plantare de copaci la Cumpăna. Ce mesaj a transmis primarul Mariana Gâju (VIDEO)





 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii