Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:36 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal Transfer important! Internaționalul Andrei Buzle va juca la CSM Constanța

ro

31 Mar, 2024 09:07 989 Marime text
 
Andrei Iosif Buzle va juca pentru echipa masculine de handbal CSM Constanța din sezonul viitor!
 
Clubul de pe litoral și-a asigurat serviciile unuia dintre cei mai valoroși tineri handbaliști români, care își va încheia în vară contractul cu Fraikin BM Granollers.
 
Internaționalul, în vârstă de 25 de ani, a evoluat pentru România la EURO 2024 în toate cele trei meciuri din grupe și a marcat 10 goluri pentru tricolori.
 
Campion național de juniori cu Știința Bacău, interul stânga înalt de 1,98 m a atras atenția Barcelonei, din lotul căreia a făcut parte între 2017 și 2019! Au urmat trei sezoane la Minaur Baia Mare, între 2019 și 2022, cu o medalie de argint în Liga Națională și două prezențe consecutive în EHF European Cup, competiție în care a marcat 56 de goluri pentru maramureșeni!
 
În sezonul 2022/2023 a evoluat în Liga Asobal, la Angel Ximenez Avia P.G., iar în acest sezon joacă tot în prima ligă spaniolă, la Fraikin Granollers.
 

Andrei a fost adversarul nostru atât în competițiile interne, cu Minaur, cât și în Europa, chiar la debutul sezonului actual, când a jucat cu Granollers împotriva CSM Constanța în turul preliminar al EHF European League. Mizăm pe jucători români de valoare la Constanța!, este mesajul CSM Constanța.

 
La CSM Constanța, Buzle se va alătura colegilor săi de la națională, Vasile, Nistor, Ilie, Drăgan, Căbuț, Caba, Andrei și Susanu!
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Handbal)
 
Citește și:


Handbal
CSM Constanța, a opta victorie consecutivă în Liga Națională (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii