Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:15 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Medgidia Antrenorul Ionuț Deli-Iorga, sărbătorit de jucători și fani după victoria de la Făgăraș (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

07 Apr, 2024 14:16 1418 Marime text
 
Echipa masculină de handbal CS Medgidia a realizat o nouă victorie în turneul play-of de promovare al Diviziei A, trecând în deplasare de CSM Făgăraș, cu scorul de 38-33 (20-15), în etapa a noua.

Medgidia a fost la cârma partidei de la începutul și până la final, intrând la pauză cu un avantaj de 5 goluri pe tabelă, scor 20-15. Repriza a doua i-a confirmat formației noastre statutul de favorită , permițându-i detașat să se desprindă pe tabelă, se arată pe pagina de Facebook a CS Medgidia, club sportiv care beneficiază de sprijinul Primăriei Medgidia și al Consiliului Local Medgidia.


La finalul partidei, Ionuț Deli-Iorga, antrenor al CS Medgidia, alături de Adrian Georgescu, a fost sărbătorit de jucători și de fanii prezinți la meci cu ocazia zilei sale de naștere.
 
Ionuț Deli-Iorga a primit cel mai fruos cadou, victoria, dar și un tort și urările de la La Mulți Ani, iar elevii săi l-au aruncat în sus.  
 

Asta da surpriză! Antrenorul Ionuț Deli-Iorga a avut parte de un moment fericit la finalul partidei de la Făgăraș.Aniversarea antrenorului CS Medgidia nu a putut trece neobservată, iar noi am fost cei mai buni complici, este mesajul clubului din Medgidia.

 
Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)

Citește și:


Handbal
CS Medgidia, învinsă în Cupa României de CSM București (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii