Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:24 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Galați La volan sub influența alcoolului

ro

30 Apr, 2024 12:02 251 Marime text
Nr. 44379 din 30 aprilie 2024

                                                                            
PERSOANĂ DEPISTATĂ LA VOLAN FĂRĂ PERMIS ȘI SUB INFLUENȚA SUBSTANȚELOR INTERZISE
 
 
         În cursul nopții de 29/30 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Liești au depistat și oprit în trafic, pe strada Crinului din comuna Independența, județul Galați, un autoturism condus de către un tânăr de 26 de ani, din aceeași localitate.
         Din verificările polițiștilor, s-a stabilit că tânărul are permisul de conducere suspendat, iar în urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.
         Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” din Galați, pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.
         Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
 
***
                            
                                     
MANDAT DE EXECUTARE A PEDEPSEI, PUS ÎN EXECUTARE DE POLIȚIȘTI
 
 
         În data de 29 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Rădești au depistat pe raza satului Jorăști, comuna Jorăști, din județul Galați, un bărbat în vârstă de 31 de ani, din aceeași localitate, față de care Judecătoria Târgu Bujor a emis în aceeași dată un mandat de executare a pedepsei de un an și 11 luni de închisoare, într-o cauză penală în care a fost judecat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis.
           Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați.
                                                               ***
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii