Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:34 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța Triatloniștii Carol Popa și Amalia Singuran, parcurs de excepție la Campionatul Național de Supersprint în bazin de la Izvorani (GALERIE FOTO)

ro

30 Apr, 2024 12:19 487 Marime text
Foto: Facebook CSM Constanța Triatlon

Triatloniștii de la CSM Constanța au obținut o „salbă de medalii” la Campionatul Național de Supersprint în bazin de la Izvorani, concurs Open pentru cadeți, juniori, tineret U23 și seniori!
 
Carol Popa a câștigat tot ce se putea câștiga! Sportivul CSM Constanța a încheiat pe primul loc atât la categoria sa de vârstă, juniori 1 (18-19 ani), cât și la general, cu timpul de 15 minute și 35 secunde, cel mai bun rezultat din competiție! Vlad Remzing (U23, Steaua) a fost cronometrat în 15.48, iar Raul Petre (juniori 1, CSM Constanța) în 15.59.
 
Performanță de excepție și pentru Amalia Singuran (juniori 2, 16-17 ani), care și-a câștigat categoria, dar a avut cea mai bună performanță și la general, cu timpul de 18 minute și 8 secunde. Carol și Amalia au făcut echipă pentru CSM Constanța și la ștafetă mixtă, concurs Open pe care l-au câștigat, cu timpul de 35:32! Ioana Badea (juniori 1, 18-19 ani) s-a clasat pe locul 8 la general.
 
Juniorii 2 Gabriel Mihăilescu și Paul Mihai Galoiu au încheiat pe podium la categoria lor și pe locurile 9, respectiv 11, la general. Perechea Raul Petre / Ioana Badea s-a clasat pe locul 5 în proba de ștafetă mixtă.
 
„Felicitări, sportivilor și antrenorilor Cristi Doicescu și Gabriel Constantinescu! Hai, Constanța!”, este mesajul CSM Constanța.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
CSM Constanța Carol Popa, performanță de excepție la Cupa Europeană. O poveste a efortului supraomenesc și a spiritului de echipă (GALERIE FOTO) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii