Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:20 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polaris M Holding Educație ecologică cu elevii de la Școala Gimnazială Nr.16 din Constanța (FOTO)

ro

30 Apr, 2024 16:54 462 Marime text
Sursa foto: Facebook/ Polaris M Holding



 
  • În cadrul Programului Național Săptămâna Verde, cei de la Polaris M Holding au avut bucuria să primească vizita elevilor din clasele a I a B și a I a D de la Școala Gimnazială nr. 16 "Marian Ionescu Dobrogianu", Constanța.
 

„Cu mare curiozitate și entuziasm, cei mici au descoperit tainele colectării separate și reciclării alături de doamnele învățătoare Gurgu Nicoleta Doina și Scripcaru Dorina.

După ce au învățat despre importanța colectării separate, copiii au avut parte de o experiență interesantă în secția noastră. Au fost martorii transformării deșeurilor în resurse valoroase, iar după ce s-a încheiat vizita au primit pachete cu saci pentru colectarea separată, respectând codul culorilor pentru o gestionare eficientă a deșeurilor”, precizează reprezentanții instituției.

 

„Le-am transmis celor mici un mesaj esențial: fiecare deșeu reciclabil este o resursă valoroasă, iar colectarea separată este primul pas către protejarea mediului nostrum”, a mai adăugat sursa menționată.

 
Scopul acestei vizite nu a fost doar educațiv, ci să-i inspire pe cei mici să devină ambasadorii schimbării în comunitatea lor. Sperăm că lecțiile învățate vor fi transmise mai departe, transformând colectarea separată într-un obicei sănătos pentru toată familia și prietenii lor.
 
Citește și
Polaris M HoldingUn viitor mai verde, alături de Școala Gimnazială Nr. 8 Constanța și Școala Generală "Gheorghe Titeica" nr. 30 (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii