Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:57 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Volei Turneul de promovare în Divizia A1, găzduit de Medgidia (GALERIE FOTO)

ro

12 Apr, 2024 11:06 907 Marime text
 
 
CS Medgidia este clubul organizator al turneului de promovare în prima ligă a voleiului din România (Divizia A1), la feminin.

Turneul se va derula în perioada 19 - 21 aprilie 2024, iar în urma partidelor vor fi decise cele două echipe care vor juca în sezonul viitor în eșalonul de elită.
Cele patru echipe care își vor disputa promovarea sunt CS Medgidia, CSU Galați, CSU Cluj Napoca și CSU Oradea.  
 
La handbal, în etapa a X-a din turneul play-off de promovare în Liga Națională (masculin), CS Medgidia primește acasă, sâmbătă, 13 aprilie 2024, de la ora 18.00, vizita echipei CSM Alexandria.
 

Se anunță un duel incendiar între cele două formații, care țintesc către Liga Națională! Vino să fii alături de Medgidia în visul ei măreț!, este mesajul CS Medgidia.

 
15 sportivi de la secția de kick-boxing a CS Medgidia pleacă sâmbătă la Plopeni pentru a participa la Campionatul Național de Kickboxing pe tatami.
 

Sportivii noștri vor intra in competiție pe reguli de kick light și light contact. Mult succes, copii!, se arată pe pagina de facebook a CS Medgidia.

 
Emir Cherim (CS Medgidia; antrenor, Calu Mustafa) a câștigat Cupa României la box, după ce și-a devansat rând pe rând adversarii la competiția care a avut loc la Brăila.  
 
De asemenea, copiii secției de lupte a CS Medgidia au obținut rexultate frumoase la Cupa României Under-15, un turneu de calificare pentru Campionatul European și Balcaniadă.
 

Ne bucurăm să vă anunțăm că am obținut rezultate remarcabile, iar Nedelcu Gabriela a obținut calificarea la categoria 46 kg. Antrenorul Sorin Ștefan este tare mândru de angajamentul și devotamentul copiilor săi, care s-au luptat cu pasiune și determinare în fața a nu mai puțin de 660 de participanți. Felicitări tuturor pentru rezultatele extraordinare și pentru eforturile depuse!, este mesajul CS Medgidia, club sportiv care beneficiază de sprijinul Primăriei Medgidia și al Consiliului Local Medgidia.  

 
Iată rezultatele:
 
Gabriela Nedelcu - locul 2
Rareș Moldoveanu - locul 3
Maria Ion - a ajuns în finala mică și s-a clasat pe locul 5
Carmina Baba - s-a accidentat din păcate în turul 3.
 
Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
 
Citește și:

 
Volei. CS Medgidia, înaintea turneului final
Vicențiu Dumitrescu - „Obiectivul nostru e să promovăm în prima ligă“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii