Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:11 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal CSM Constanța a făcut spectacol cu CSU din Suceava, bifând al 19-lea succes stagional (GALERIE FOTO)

ro

13 Apr, 2024 20:34 831 Marime text


Echipa masculină de handbal CSM Constanța a obținut cea de-a zecea victorie consecutivă în Liga Națională, 35-26 (17-13), astăzi, 13 aprilie 2024, pe teren propriu cu CSU din Suceava, în etapa a 23-a, într-o atmosferă deosebită la Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța!
 

Băieții noștri au făcut spectacol după pauză în fața propriilor suporteri și au bifat cel de-al 19-lea succes stagional în campionat, care îi aduce și mai aproape de medaliile de argint, se arată pe pagina de Facebook a CSM Constanța.

 
Gazdele au fost permanent la conducere pe tabelă, iar diferența de scor a crescut constant, în repriza a doua (în care handbaliștii de la malul mării s-au dezlănțuit) atingând un maximum de 11 goluri (35-24).
 
În partea secundă, au intrat pe teren și tinerii Teodor Ștefan și Ayar Murtaza, cel de-al doilea înscriind și un gol.     
 
Pentru CSM Constanța au evoluat: Rusu 7 intervenții, Vasile 4 - Aliokhin 7 goluri, Stankovic 5, Ravnic 4, Komogorov 3, Căbuț 3, Susanu 3, Mourino 3, Andrei 2, Drăgan 2, Nistor 1, Ilie 1, Ayar Murtaza 1, Chikovani, Teodor Ștefan.
 
În tribună la Sala Sporturilor, la acest meci, s-au aflat și medaliatul olimpic la natație Răzvan Florea, și soția sa, Oana. Cei doi sunt atașați și de handbal, băiatul lor cel mic, Ștefan, fiind handbalist la juniorii CSM Constanța.    
 

Felicitări, jucătorilor și staff-ului! Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut astăzi la sală! Urmează meciul din sferturile de finală ale Cupei României, cu Steaua București. Marți, 16 Aprilie, de la ora 17.00, tot în Sala Sporturilor! Miza: calificarea în Final 4! Hai, Constanța!, este mesajul CSM Constanța.

 
Sursa foto: ZIUA de Constanța


 
Citește și:


Handbal
CSM Constanța, victorie la 17 goluri diferență!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii