Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:34 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal CSM Constanța, victorie la 17 goluri diferență!

ro

06 Apr, 2024 19:57 1168 Marime text
 
Echipa masculină de handbal CSM Constanța, aflată pe locul doi în Liga Națională, a înregistrat o victorie categorică, astăzi, 6 aprilie 2024, în etapa a XXII-a, 39-22 (19-12) pe terenul ultimei clasate, Universitatea Cluj, după un meci controlat cu autoritate.
 
CSM Constanța a obținut astfel cea de-a 18-a victorie în campionat și a mai făcut un pas spre câștigarea medaliei de argint.
 
Portarul Vlad Rusu a încheiat meciul cu 17 intervenții și două goluri, în timp ce Alexandru Andrei a fost principalul marcator al formației de pe litoral, cu opt reușite în poarta adversă.
 
Antrenorii CSM Constanța, George Buricea și Ionuț Pușcașu, i-au avut la dispoziție pe: Rusu 2 goluri, Vasile - Andrei 8 goluri (2x7m), Komogorov 5 goluri, Drăgan 5, Ilie 4, Rareș Ștefan 4, Căbuț 3, Aliokhin 2, Nistor 2, Susanu 2, Mourino 1, Caba 1, Vegar, Chikovani, Ravnic.
 

Felicitări, jucătorilor și staff-ului! Urmează un meci pe teren propriu, cu CSU Din Suceava. Sâmbătă, 13 Aprilie, la Sala Sporturilor. Hai, Constanța!, este mesajul CSM Constanța.

 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Handbal)
 
Citește și:


Handbal
Transfer important! Internaționalul Andrei Buzle va juca la CSM Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii