Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:48 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal județul Constanța Trei echipe de pe litoral, calificate, de pe podium, la turneul semifinal. Distincții la faza pe Euroregiune (GALERIE FOTO)

ro

02 Apr, 2024 17:00 1522 Marime text
 
 
  • Grație evoluțiilor deosebite, dintre cei șapte jucători incluși în echipa turneului de la Medgidia, șase au fost de la cluburi din județul Constanța.
 
Faza pe Euroregiune a Campionatului Național de Handbal, juniori IV, la masculin, a fost găzduită de Medgidia.
 
Competiția s-a desfășurat, timp de două zile, în sala de sport ,,Iftimie Ilisei” și în sala de sport ,,Dan Spătaru” și a fost organizată de Asociația Județeană de Handbal Constanța, în parteneriat cu cluburile din județul Constanța și cu sprijinul Primăriei Municipiului Medgidia și al Clubului Sportiv Medgidia.
HC Omer Constanța 
Primele patru clasate s-au calificat la turneul semifinal al Campionatului Național, iar între acestea se află și trei echipe din județul Constanța, Handbal Club Omer, CSS Medgidia și CSM Constanța, clasate în această ordine pe podium! A patra calificată este ACS Viitorul Galați. În continuare, au urmat în clasamentul final CSO Murfatlar, HC Junior BB Buzău, CSS Tecuci, LPS Brăila și LPS Buzău.
 
Cel mai tehnic jucător, Florin David
 
Grație evoluțiilor deosebite, dintre cei șapte jucători incluși în echipa turneului, șase au fost de la cluburi din județul Constanța! Cel mai bun „7“ al fazei pe Euroregiune arată astfel: portar - Luca (HC Omer Constanța), extremă stânga - Codrin Olaru (ACD Viitorul Galați), inter stânga - Florin David (CSS Medgidia), centru - Luca Georgescu (HC Omer Constanța), inter dreapta - David Moroșanu (HC Omer Constanța), extremă dreapta - Ștefan Panaitescu (CSM Constanța), pivot - Rareș Pestrițu (CSS Medgidia).
CSS Medgidia 
De asemenea, pe litoral au rămas și trei premii speciale dintre cele patru acordate: cel mai tehnic jucător - Florin David (CSS Medgidia), cel mai bun portar - Luca Mihai (HC Omer Constanța), golgeter - Radu Guiu (CSM Constanța), cel mai bun apărător - Eduard Dinu (ACS Viitorul Galați).  
 
Câștigătoarea turneului, HC Omer Constanța, a reușit patru victorii din tot atâtea partide. „Felicitări, băieți!“, este mesajul HC Omer. 
 
Ștefan Florea, autor a 27 de goluri
 
Alcătuită din jucători născuți în 2011-2012 și mai mici, CSM Constanța a câștigat trei dintre cele patru meciuri susținute la Medgidia: 23-9 cu HC Junior BB Buzău, 19-22 cu HC Omer și 33-12 cu LPS Brăila, în Grupa B, și 28-16 cu ACS Viitorul Galați, în finala mică a turneului, clasare care i-a asigurat prezența în faza următoare a competiției, la nivel național.
CSM Constanța 
„La doar un an de când a început handbalul, Radu Guiu a fost golgheterul turneului, cu 30 de goluri! Ștefan Panaitescu, care a evoluat până de curând la minihandbal, a fost desemnat extrema dreaptă a turneului. Evoluții notabile și pentru Ștefan Florea, autor a 27 de goluri, și Victor Moroșanu, care este încă de vârsta minihandbal, fiind născut 2013. Felicitări și celorlalți jucători ai lotului antrenat de Denis Ali: portarii Matei Chilianu, Ștefan Iliescu și Ianis Iorganda, Eren Murtaza, Matei Nicolae, Andrei Paceagiu, Sebastian Sapariuc, Ștefan Neagu, Petru Givelegian, Iustin Gutuleanu, Ayan Sulus, Paul Niculcea, Cocoloș David și Niculache Vlad (portar)! Hai, Constanța!“, este mesajul CSM Constanța.
 
Victorie la limită în finală
 
CSS Medgidia a reușit patru victorii în grupa A și o înfrângere, la limită, cu HC Omer Constanța, în finala competiției: CSS Medgidia - CSO Murfatlar 35-15, CSS Medgidia - ACS Viitorul Galați 36-13, CSS Medgidia - LPS Buzău 26-11, CSS Medgidia - CSS Tecuci 40-9, CSS Medgidia - HC Omer Constanța 28-29. „Felicitări tuturor! Hai Medgidia!“, se arată pe pagina de Facebook a CSS Medgidia.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Sorin Danielciuc și Facebook (CSM Constanța, CSS Medgidia)
 
Citește și:

Handbal
Juniorii 3 de la CSM Constanța, a doua victorie în Grupa Speranță 1. Revenire spectaculoasă cu CSO Negrești Vaslui (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii