Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:14 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal CSM Constanța a învins Steaua și s-a calificat în turneul Final 4 al Cupei României (GALERIE FOTO)

ro

16 Apr, 2024 20:34 803 Marime text
 
Echipa masculină de handbal CSM Constanța s-a calificat astăzi, 16 aprilie 2024, în turneul Final 4 al Cupei României, după ce a învins Steaua București în turul trei, 32-25 în Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța.   
 

Victorie și calificare! Deținătoarea trofeului, CSM Constanța, și-a confirmat statutul de favorită în fața unui adversar determinat, care nu a cedat ușor la Sala Sporturilor. La 28-24, cu cinci minute înainte de final, Ilie a ieșit la rampă cu o execuție spectaculoasă și tot el a înscris de două ori în ultimele două minute, încheind meciul cu 5 goluri. Vasile, 9 intervenții și un gol, a fost din nou omul sigur din spatele apărării. Felicitări, jucătorilor și staff-ului! Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut astăzi la Sala Sporturilor! Hai, Constanța!, este mesajul CSM Constanța.

 
Au pus umărul la victorie și Ravnic 5 goluri, Drăgan 5, Komogorov 4, Aliokhin 4, Nistor 2, Chikovani 2, Stankovic 2, Mourino 1, Caba 1, Andrei, Căbuț, Nikolic, Rusu, Susanu.
 
CSM Constanța joacă următorul meci în deplasare cu SCM Politehnica Timișoara, în etapa a XXIV-a din Liga Zimbrilor. sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 14.30.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Handbal)
 
Citește și:


Marți, 16 aprilie 2024
CSM Constanța - Steaua, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“, în Cupa României. „Hai la meci!“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii