Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:38 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal CSM Constanța, a opta victorie consecutivă în Liga Națională (GALERIE FOTO)

ro

30 Mar, 2024 21:17 791 Marime text
 
Echipa masculină de handbal CSM Constanța, a doua clasată în Liga Națională, a susținut astăzi, 30 martie 2024, meciul din etapa a 21-a, întâlnind pe teren propriu CSM Bacău.

După o repriză secundă mult mai bună, în care au marcat 20 de goluri, gazdele s-au impus cu 33-27, întorcând scorul de la pauză, care i-a fost favorabil formației băcăuane, cu 15-13.

CSM Bacău s-a aflat în cea mai mare parte a primei reprize în avantaj, la un moment dat având și un avans de patru goluri (14-10).

CSM Constanța a ridicat nivelul în partea secundă, a reușit să și egaleze (17-17, în minutul 36), însă o perioadă oaspeții tot păstrau unul - două goluri în față.

Aceasta însă până la 24-25, când gazdele au reușit o serie de șase goluri, până la 30-25, perioada dovedindu-se decisivă pentru soarta partidei și pentru cea de-a 17-a victorie din acest sezon (a opta consecutivă).
 
Pe final, CSM Constanța a făcut și spectacol, iar Aliokhin a finalizat pentru 30-25 cu o aeriană!
 
Pentru CSM Constanța au evoluat: Vasile, Rusu - Komogorov 9 goluri, Aliokhin 7, Ravnic 7, Stankovic 2, Drăgan 2, Nistor 2, Căbuț 1, Nikolic 1, Mourino 1, Chikovani 1, Caba, Vegar, Andrei, Susanu.
 

Felicitări, jucătorilor și staff-ului! Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut astăzi la Sala Sporturilor!, este mesajul CSM Constanța.

 
Echipa de pe litoral se menține pe locul 2 în clasament și păstrează un avans de 5 puncte față de Minaur Baia Mare, cu cinci etape înainte de finalul sezonului, având și un meci mai puțin, restanța cu Steaua.
 
Pentru CSM Constanța urmează meciul cu Universitatea Cluj, în deplasare, sâmbătă, 6 aprilie 2024.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:


Handbal
CSM Constanța - Steaua, în sferturile Cupei României
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii