Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:52 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Matei Paris și Brigitte Belu, cicliști la CSM Constanța, medaliați cu argint la ultimele întreceri interne (GALERIE FOTO)

ro

30 Apr, 2024 10:15 496 Marime text
Foto: Facebook CSM Constanța Ciclism

Ultimul weekend a fost unul plin pentru cadeții secției de ciclism CSM Constanța, pregătiți de antrenorul Filip Grigorescu.
 
Ei au participat atât pe șosea, cât și la mountain bike. Băieții și-au făcut „încălzirea” la Călărași, la concursul Danubeman „Ciulinii Bărăganului”, o cursă pe șosea, de 72 km, foarte alertă și intensă.
 
Cel mai bine clasat a fost Matei Paris, care a terminat pe locul 2. Matei Cucu a încheiat cursa pe locul 6, iar Dragoș Cioclin pe locul 8.
„Felicitări tuturor și mult succes în continuare! Hai, Constanța!”, transmite CSM Constanța.
 
La fete, Brigitte Belu a participat, la Cheile Grădiștei, la Cupa României XCO / Cross Country Olimpic și s-a clasat pe treapta a doua a podiumului! A fost un test event pentru Campionatul European de mountain bike XCO, prima competiție europeană de ciclism de o asemenea importanță organizată în România, care se va desfășura, în perioada 8-12 mai, tot la Cheile Grădiștei!
 
Sportiva CSM Constanța a obținut medalia de argint la categoria cadete, 15-16 ani, și la cea de-a 12-a ediție a “Marvin Maratonul Vinului”, unde a parcurs în 58 de minute și 41 de secunde cei 18 km ai cursei desfășurată în localitatea Urlați din județul Prahova.
 
„Felicitări, Brigitte! Felicitări, staff-ului!”, este mesajul CSM-ului.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
CSM Constanța Tânărul Matei Paris, o medalie de aur și patru de bronz la Campionatul Național de Ciclism de Șosea de la Plovdiv
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii