Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:10 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comemorarea morţii lui Isus Cristos de către Martorii lui Iehova, la Constanţa

ro

30 Mar, 2017 00:00 9843 Marime text
Marţi, 11 aprilie 2017, în toate lăcaşurile de cult ale Martorilor lui Iehova din peste 240 de ţări şi teritorii din întreaga lume, inclusiv din oraşul nostru, milioane de oameni se vor aduna pentru a comemora moartea lui Isus Cristos. Cu această ocazie, se va prezenta un discurs biblic despre beneficiile de care au parte toţi oamenii datorită morţii de jertfă suferite de Isus Cristos. 
 
Şi constănţenii sunt invitaţi să participe la acest eveniment important. „În Constanţa, evenimentul se va desfăşura pe 11 aprilie, la Casa de Cultura, la ora 19.30, şi la Sala Regatului a Martorilor lui Iehova, strada Ion Corvin nr. 33, începând cu ora 19.30“, a declarat Harold Scaramuzzino, reprezentantul Martorilor lui Iehova. Potrivit acestuia, la eveniment sunt aşteptaţi circa 400 de constănţeni, martori ai lui Iehova. Participanţii la eveniment vor asculta o cuvântare axată pe modalităţile prin care moartea lui Isus ne vine în ajutor.
 
Cu secole în urmă, un profet inspirat de Dumnezeu a prezis că va veni vremea când omul va trăi în armonie cu natura. Boala va fi eliminată. Familiile îşi vor putea construi propria casă, îşi vor cultiva propriul teren şi se vor bucura de roadele muncii lor (Isaia 11:6-9; 35:5, 6; 65:21-23). Lucrările de putere înfăptuite de Isus la scară mică sunt o dovadă că astfel de profeţii vor deveni realitate la nivel mondial. Moartea lui Isus a fost esenţială pentru ca, în viitor, cauzele suferinţei să fie eliminate. Întrucât moartea Sa joacă un rol foarte important în îndeplinirea scopului lui Dumnezeu, Isus le-a poruncit discipolilor săi să o comemoreze (Luca 22:19, 20).
 
Mai multe detalii despre modul în care Martorii lui Iehova marchează această sărbătoare puteţi găsi la aceste adrese:
https://www.jw.org/ro/martorii-lui-iehova/comemorare/.
https://www.jw.org/ro/martorii-lui-iehova/comemorare/amintim-moartea-isus/
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii