Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:22 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Congresul Regional al Martorilor lui Iehova. Tema de anul acesta este „Urmăriți pacea!”

ro

05 Jul, 2022 00:00 3803 Marime text
Sursă foto: unsplash.com
  • „Când aplică principiile biblice în viață, oameni de diverse naționalități, limbi și etnii ajung să trăiască în pace”
 
Congresul Regional al Martorilor lui Iehova va avea tema: „Urmăriți pacea!”. Oameni din 239 de țări și teritorii de pe întregul pământ îl vor urmări online în peste 500 de limbi.
 
Războiul din Ucraina a șocat nu doar Europa, ci întreaga lume. Mulți se întreabă dacă va mai fi pacea posibilă. Cu ocazia Congresului Regional „Urmăriți pacea!”, Martorii lui Iehova din Constanța, alături de milioane de alți credincioși de pe întregul pământ, vor dezbate cu ajutorul Bibliei ce anume poate contribui la realizarea păcii la nivel mondial. „Comunitatea mondială a Martorilor lui Iehova se bucură de pace chiar în mijlocul conflictelor naționale și internaționale, precum cel dintre Ucraina și Rusia”, a declarat Moraru Ionuț, purtător de cuvânt al Martorilor lui Iehova din România. „Când aplică principiile biblice în viață, oameni de diverse naționalități, limbi și etnii ajung să trăiască în pace. Programul acestui congres le va aduce deci foloase tuturor”, a adăugat Moraru Ionuț.
 
Eugen și Natalia Radu, împreună cu fiica lor, Selena, din Constanța, așteaptă cu nerăbdare congresul de anul acesta. „În calitate de cap de familie, am multe de învățat din subiectele ce vor fi prezentate. Iar aplicarea în viața de zi cu zi a ceea ce învăț din Biblie mă ajută să îmi îndeplinesc rolul de soț și tată cu succes în timp ce contribui la pacea familiei mele”, a declarat Eugen.
 
Natalia a spus: „Congresul mă ajută să apreciez Cuvântul lui Dumnezeu și să manifest calități precum iubirea, bucuria și pacea. Iar fiicei mele îi plac foarte mult materialele video!”
„Aștept congresul pentru că în fiecare an apare câte un filmuleț nou”, a spus Selena, care are șase ani.
 
Martorii lui Iehova organizează congrese la nivel mondial de mai bine de 100 de ani. La fel ca în ultimii doi ani, și anul acesta congresul va putea fi urmărit online, fiind postat pe site-ul jw.org în lunile iulie și august. Congresul va putea fi vizionat și accesând secțiunea JW Broadcasting din aplicația gratuită JW Library ori folosind platforme de streaming, precum ROKU TV sau Apple TV. Programul este gratuit. Nu este necesar să se facă un cont online pentru a fi urmărit. 
 
Câteva idei ce vor analizate sunt:
  • Cum ne ajută iubirea să avem pace lăuntrică și să fim în pace cu semenii?
  • Este Biblia „calea spre pace în familie”?
  • Cum ne putem păstra pacea interioară când suntem bolnavi, când ne confruntăm cu probleme economice sau când suferim din cauza dezastrelor naturale?
  • Cum ne ajută prietenia cu Dumnezeu să avem adevărata pace?
 
Pentru mai multe informații, puteți contacta Departamentul de informații publice al Martorilor lui Iehova din România la 0770 315 146 sau e-mail birouldeinformatiipublice.ro@jw.org.
 
Ziua de program Data la care va fi disponibil pentru vizionare sau descărcare pe JW.ORG Datele la care Martorii lui Iehova de pe întregul pământ vor viziona programul
Vineri dimineață 27 iunie 2-3 iulie
Vineri după masă 4 iulie 9-10 iulie
Sâmbătă dimineață 18 iulie 23-24 iulie
Sâmbătă după masă 25 iulie 30-31 iulie
Duminică dimineață 8 august 13-14 august
Duminică după masă 15 august 20-21 august
 
 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
Citește și:

Martorii lui Iehova, eveniment organizat la Constanța cu ocazia Paștelui

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii