Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:31 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atlantida Grama SRL, care deține hotelul Zodiac, asigură servicii de cazare și masă pentru reprezentanții Animal Society (DOCUMENT)

ro

23 May, 2024 17:00 545 Marime text
  • Achiziția în valoare de 57.175 lei, respectiv 11.444 euro face parte din protocolul încheiat de municipalitate cu Animal Society, ONG-ul care derulează o campanie de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor de rasă comună în Constanța
  • În anul 2022, Atlantida Grama SRL cu 18 angajați a raportat o cifră de afaceri de 3.178.987 lei, cheltuieli totale de 2.604.810 lei și un profit net de 1.192.313 lei
  • Firma are mai multe puncte de lucru, unul în municipiul Constanța, Sat Vacanță, Casa Tulceană, cât și o pizzerie pe bulevardul Al. Lăpușneanu nr. 184B (unde este și sediul social). Primul punct de lucru este localul B`Arca, iar cel de-al doilea este Hotel și restaurant Zodiac
  • Societatea are doi asociați: Corina Aurora Barbu și Nicușor Barbu, care este și administrator.
 
 

 
Primăria Constanța a achiziționat servicii de cazare și masă în valoare de 57.175 lei, respectiv 11.444 euro de la Atlantida Grama SRL, potrivit portalului achizițiilor publice.

Achiziția face parte din protocolul încheiat de municipalitate cu Animal Society, ONG-ul care derulează o campanie de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor de rasă comună în Constanța.



Este al treilea an consecutiv în care reprezentanții Animal Society sunt cazați la hotelul Zodiac, dețint de Altlantida Grama SRL.
 
Despre Atlantida Grama SRL
 
Înființată în anul 1992, societatea are sediul pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr. 184 B, Constanța.
 
În anul 2022, firma cu 18 angajați a raportat o cifră de afaceri de 3.178.987 lei, cheltuieli totale de 2.604.810 lei și un profit net de 1.192.313 lei.
 
Firma are mai multe puncte de lucru, unul în municipiul Constanța, Sat Vacanță, Casa Tulceană, cât și o pizzerie pe bulevardul Al. Lăpușneanu nr. 184B (unde este și sediul social). Primul punct de lucru este localul B`Arca, iar cel de-al doilea este Hotel și restaurant Zodiac.
 
Societatea are doi asociați: Corina Aurora Barbu și Nicușor Barbu, care este și administrator.
 
Potrivit Termene.ro, Nicușor Barbu mai este asociat în următoarele societăți: Mistral Dreher, Romcom INT SRL și Dobrogea Coop-Societate Cooperativă.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe Termene.ro.
 
Citește și:

Atlantida Grama SRL, care deține hotelul și restaurantul Zodiac, asigură servicii de cazare pentru piloții elicopterului SMURD (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii