Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:28 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța Cicliștii, pe podium la prima etapă a Cupei României de Șosea. Au avut de înfruntat o competiție acerbă (GALERIE FOTO)

ro

23 May, 2024 17:00 647 Marime text

 
  • Însoțiți de antrenorul Filip Grigorescu, rutierii au obținut rezultate foarte bune la Turul Colinelor, care s-a desfășurat la Bacău.
 
Cicliștii de la CSM Constanța au urcat pe podium la prima etapă a Cupei României de Șosea pentru Seniori, Juniori și Cadeți.
 
Turul Colinelor s-a desfășurat la Bacău, cu o cursă de fond și una de circuit, iar sportivii de pe litoral au avut de înfruntat o competiție acerbă, concurența unor echipe de tradiție, dar și o vreme ploioasă și răcoroasă! Cu toate acestea, cicliștii de la CSM Constanța, însoțiți de antrenorul Filip Grigorescu, au obținut rezultate foarte bune.
 
Astfel, la categoria Under-23, Mihnea Harasim s-a clasat pe locul 2 la circuit și pe locul 3 în clasamentul general al probei.
 
Și Matei Paris a obținut un loc 2 la circuit și locul 3 la general, la categoria cadeți masculin, iar Brigitte Belu a încheiat pe podium, cu al treilea timp în circuitul de duminică, la cadete.
 
Foarte bine s-au prezentat și ceilalți doi cadeți, Matei Cucu și Dragoș Cioclin.
 
„Felicitări, sportivilor și staff-ului! Hai, Constanța!“, este mesajul clubului de la țărmul mării.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Ciclism)
 
Citește și:
 
Matei Paris și Brigitte Belu, cicliști la CSM Constanța, medaliați cu argint la ultimele întreceri interne (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii