Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:15 23 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O zonă din Tomis Nord, fără apă caldă la robinete! Anunțul Termoficare Constanța

ro

24 May, 2024 08:33 509 Marime text
Foto: PexelsAvând în vedere proiectul „Reabilitarea rețelelor de termoficare  din Municipiul Constanța-Etapa II’’, se impune executarea lucrărilor de conexiune a unor tronsoane noi de conducte magistrale pe racordul Punctului  Termic.

Pentru realizarea acestor lucrări nu vom putea furniza apă caldă de consum  la următorul punct termic: PT 48 (Str. Badea Cartan nr 28)  începând din dimineața zilei de 24.05.2024.

„Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioada de minim 10h. ore așa cum ne-a comunicat constructorul, după care va începe umplerea instalației, operațiune efectuată de către Termocentrale Constanta S.R.L.
În funcție de momentul finalizării umplerii vă vom comunica informații privind reluarea furnizării energiei termice.
Pe www.termoficare-constanta.ro, accesând Lucrări programate, veți avea la dispoziție harta cu amplasarea în municipiul nostru a acestui punct termic.
 
Ne cerem scuze atât consumatorilor noștri afectați de întreruperea furnizării energiei termice, cât și tuturor participanților la traficul rutier stânjenit în zona în care se execută aceste lucrări. Vă asigurăm totodată că de acum înainte, pentru foarte mulți ani, nu vor mai fi intervenții la infrastructura termică municipală în zonele în care s-au realizat aceste lucrări de modernizare.
Scopul lucrărilor este creșterea gradului de confort termic în locuințele Dvs, eliminarea avariilor, scăderea substanțială a pierderilor și costurilor, având ca rezultat scontat scăderea prețului local al energiei termice“ - au mai precizat reprezentanții Termoficare Constanța.

 
Citește și: 

Termoficare Constanța. Iată ce constănțeni au rămas fără apă caldă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii