Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:13 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Administrația Porturilor Maritime caută firmă care să întrețină spațiile verzi și parcurile din Portul Constanța, cu peste 2,25 de milioane de euro (DOCUMENT)

ro

23 May, 2024 17:00 635 Marime text
  • Contractul vizează întreţinerea spaţiilor verzi și a parcurilor în portul Constanţa (zona Nord, zona Sud) și zonele Mangalia și Midia.
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța a deschis procedura pentru contractarea serviciilor de întreținiere a spațiilor verzi și a parcurilor din Portul Constanța!
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că suma estimată de către compania portuară pentru această achiziție echivalează cu peste 2,25 de milioane de euro.
 
Denumirea achiziției este „Servicii de întreținere spații verzi și parcuri“, iar în descriere se precizează că „prezenta achiziție are ca obiect servicii de întreținere spații verzi și parcuri, având ca scop întreţinerea spaţiilor verzi și a parcurilor în portul Constanţa (zona Nord, zona Sud) și zonele Mangalia și Midia“.
 
Valoarea totală a achiziției este estimată la 11.226.000 de lei fără TVA, adică peste 2,25 de milioane de euro.
 
Durata contractului este de 36 de luni, iar câștigătorul va fi desemnat prin licitație deschisă, în baza criteriului cel mai bun raport calitate-preț.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 25 iunie 2024, ora 15.00, urmând ca ofertele să fie deschise tot atunci, în SEAP.
 
Ofertele trebuie să fie valabile până la data de 25 decembrie 2024.
 
Conform SEAP, persoanele ce dețin funcții de decizie în cadrul entității contractante precum și persoane din cadrul EC ce pot influența conținutul documentației de atribuire și/sau desfășurării procedurii de atribuire sunt:
•Consiliu de Administrație: Adrian-Daniel Gavruță, Suryan-Omar Dede, Cătălin Diaconu, Mihnea-Claudiu Drumea, Elena Vlad, Dan–Alexandru Catană
•Director General–Mihai Teodorescu, Director Executiv–Ileana Mirela Bîrchi, Director Financiar–Maria Mergiu, Director Tehnic–Florin Laurențiu Chirilă, Șef Serviciu Investiții Elaborare Documentații–Marina Dănuța Moldoveanu, Șef Serviciu Achiziții Publice–Hermina Bectemir, Șef Serviciu Patrimoniu N.–Cristian Mihai Toma, Șef Serviciu Patrimoniu S–Constantin Brandi, C.J cu atribuții delegate Serviciul Juridic și Guvernanță Corporativă-Tanase Iulian Pepi
•Alti semnatari: Șef Birou Control Financiar Preventiv–Adrian Stănciuc, Resp Achiziție Serviciul Achiziții Publice–Erna Silvia Brăileanu, Administrator Port–Sorin Miron.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Cumpărări directe Constanța
Pluri Consultants Romania SRL, contract de 46.000 de euro cu Administrația Porturilor Maritime pentru gestionarea capitalului uman (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii