Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:21 13 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Generozitate în Vinerea Mare Surprize pentru copiii spitalizați în Constanța de la echipa Arimex Comexim 2000 SRL (FOTO)

ro

03 May, 2024 17:42 710 Marime text

În Vinerea Mare, copiii care sunt internaţi în aceste zile la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa şi la Spitalul Municipal de Boli Infecţioase Constanţa au primit Vestea Învierii Domnului Iisus şi au avut parte de mai multe surprize.

Echipa Arimex Comexim 2000 SRL, cea care se îngrijeşte de hrana de zi cu zi a pacienţilor de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa si de la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa, nu a uitat de marea sărbătoare a Învierii şi a oferit mai multe surprize copiilor internaţi.

Pentru a-i face pe micuţi să uite de boală, de suferinţă şi de tristeţe, salariații societății Arimex Comexim 2000 au luat chipul Iepurasului şi, complotând cu Clovnul Năsucilă (îndrăgitul actor Dan Cojocaru) şi cu Minnie Mouse (studenta Preda Crina-Georgiana), au adus Vestea Învierii micuţilor internaţi în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă ,,Sfântul Apostol Andrei” Constanţa şi în Spitalul Municipal de Boli Infecţioase Constanţa.

Aceştia au împărţit tuturor copiilor multă dragoste, zâmbete, încurajări, dar şi multe dulciuri şi fructe. Bucuroşi şi încântaţi, copii au uitat de durere, de supărare şi tristete, au zâmbit, au râs şi s-au amuzat copios, fermecaţi de prezenţa iubitoare a îndrăgitelor personaje de poveste. 

În plus, micuţii au mai primit în dar, creioane colorate şi cărţi de desenat, cu ajutorul cărora îl vor descoperi pe prietenul Iisus și, colorând, vor afla despre viața, moartea și învierea Sa“. Mai mult decât atât, ei au primit în dar mult doritele ouă de ciocolată cu surprize dar şi păpuşele muzicale de la care vor învăţa rugăciunile ,,Tatal nostru” şi ,,Înger îngeraşul meu”.
 

Gândindu-ne la marea însemnătate ce o reprezintă copilul, nu exageram deloc atunci când afirmăm că în pruncul din faşă zace viitorul, iar în copilul care se joacă înaintea noastră „stă istoria”. Într-adevăr, copiii reprezintă aurora dimineţii unui popor, viitorul unei naţiuni. Din acest motiv, trebuie să fim preocupaţi în permanenţă de atenta formare a tinerelor caractere, de educarea morală, sănătoasă, a tinerei generaţii, mai ales în conjunctura actuală, când copiii sunt asaltaţi de tentaţii din ce în ce mai periculoase şi mai provocatoare, pe care nu le pot birui singuri.

Investind şi având grijă de ei, învăţându-i să trăiască frumos, să fie buni, să zâmbească, cu siguranţă, mai târziu, vom putea zâmbi şi noi. Astăzi, avem datoria să ne unim eforturile spre a oferi o educaţie solidă copiilor, încât să-i facă bogaţi în modestie, în bunătate şi în înţelepciune, să le cultivăm deprinderile frumoase în scopul formării unor caractere superioare.

Tuturor copiilor le transmitem doriri de bine şi ne rugăm ca binecuvântarea lui Dumnezeu să coboare peste inimile lor curate, a transmis Preda Petre, reprezentantul SC ARIMEX COMEXIM 2000 SRL.Citește și:

Păstrăv la tavă cu garnitură de cartofi și friptură de pui în sos ostropelMeniu special de Florii pentru pacienții din spitalele constănțene, oferit de Arimex Comexim 2000 SRL 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii