Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:45 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe evenimente organizate la Constanța, vineri 24 mai 2024

ro

24 May, 2024 08:23 1415 Marime text
Sfârșitul de săptămână este aproape, iar vremea pare să fie mai prietenoasă, astfel că turiștii și constănțenii au la dispoziție mai multe evenimente la malul mării pentru a petrece câteva ore în companie plăcută. 

Vineri, 24 mai 2024

  
  • 13:00 - 15:00 - Treasure Hunt pentru copii și adulți. Alătură-te căutării de comori începând din Parc Primărie, peste drum de Magazinul Toni's - gratuit în baza scrisorii de confirmare a înscrierii la oricare dintre cursele evenimentului.
Explorează Peninsula și ajunge la Parc Genovez Casino, unde răspunsurile tale vor fi validate la Farul Genovez. Acest periplu prin istorie și distracție este o aventură pentru toate vârstele!
  • 17:00 - 19:00 - Tur Ghidat Constanta Walking Tour with Diana Slav. Începem din nou la Harta Așezărilor Antice - Parc Primărie - gratuit în baza scrisorii de confirmare a înscrierii la oricare dintre cursele evenimentului.
Descoperă frumusețile și istoria centrului vechi al Constanței, punând accent pe multiculturalism și trecutul bogat al orașului.

 
  • 12.00-22.00 O zi în Constanța! Strangem o gasca de copii pusi pe plimbat, bucurat si explorat si pornim in expeditie! Eveniment găzduit de Giukaria
 
  • 19.00 Ballet-  un eveniment deosebit în universul dansului și al tradiției, intitulat: Ballet+ (Tradițional). Biblioteca Județeană Constanța 
Accesul în sală va fi posibil începând cu ora 18:50, pe baza rezervării.
 
  • 19. 30 Night Game - Eveniment găzduit de Laurentiu Daniel Marcu şi Airsoft Club Constanta (A.C.C.)
 
  • 19.00 Week-ends of Brass - ne bazăm pe 𝑪𝒉𝒊𝒗𝒂𝒔 12𝒚 și ale sale arome de ierburi sălbatice, miere și fructe pentru un #𝐶𝑜𝑐𝑘𝑡𝑎𝑖𝑙 𝑁𝑖𝑔ℎ𝑡 perfect.
 
Citește și: 

Ce evenimente sunt în Constanța la acest sfârșit de săptămână?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii