Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:53 25 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Medgidia Atletul Mihai Alin Șavlovschi concurează la Campionatul Balcanic de seniori. Victorie clară la Internaționalele României (GALERIE FOTO)

ro

23 May, 2024 17:00 810 Marime text
  • Chiar dacă este încă junior, Mihai Alin Șavlovschi va avea ocazia să concureze alături de cei mai buni obstacoliști seniori din Balcani.
 
Tânărul atlet Alin Mihai Şavlovschi, sportiv cu dublă legitimare, CS Medgidia - AC Mica Romă Blaj (antrenor, Sandu Nicolae), a realizat un nou rezultat deosebit în competiții.
 
Originar din Chilia Veche, judeţul Tulcea, Alin Mihai Şavlovschi a câștigat medalia de aur și trofeul Ion Puică la proba de 3.000 m obstacole la Campionatele Internaționale de Atletism ale României, care s-au desfășurat la Craiova.
 
„Șavlovschi Mihai Alin a avut un avans incredibil, de peste un minut, față de următorul clasat.
 
Performanța sa remarcabilă i-a adus recunoașterea Federației Române de Atletism, care l-a convocat la Campionatul Balcanic de Atletism pentru Seniori din Izmir, Turcia, ce va avea loc în perioada 24 - 25 mai 2024.
 
Chiar dacă este încă junior, Alin va avea ocazia să concureze alături de cei mai buni obstacoliști seniori din Balcani.
 
În plus, el s-a calificat și la Campionatul Mondial de Atletism pentru U20 de la Lima, Peru, ce se va desfășura la sfârșitul lunii august 2024.
 
Felicitări, Alin! Suntem mândri de tine și îți urăm mult succes la competițiile viitoare!, este mesajul CS Medgidia, club sportiv care beneficiază de sprijinul Primăriei Medgidia și al Consiliului Local Medgidia.
 
„Succes răsunător la Medgidia!“
 
La ciclism, prima etapă a Cupei Naționale a adunat, la Medgidia, numeroși tineri cicliști din întreaga țară, care și-au demonstrat abilitățile și pasiunea pentru acest sport. Atmosfera a fost electrizantă, cu susținători și concurenți motivați.
 
CS Medgidia a adunat următoarele rezultate:
 
Daria Solomon - locul 2
Iulian Năstase - locul 5
Ildar Iusein - locul 5
Mihaela Radu - locul 5
Lucas Dumitrache - locul 7.
 
„Prima Etapă a Cupei Naționale la Ciclism - Succes răsunător la Medgidia!
 
Copiii de la Clubul Sportiv Medgidia au demonstrat că sunt pregătiți pentru provocările viitoare și că pot concura la cel mai înalt nivel.
 
Felicitări tuturor participanților și mult succes în etapele următoare! Continuăm să susținem și să promovăm ciclismul de performanță în rândul tinerilor“, se arată pe pagina de Facebook a CS Medgidia.
 
Adrian Moldoveanu, locul 58 din 1.900 de participanți
 
De asemenea, un alt reprezentant al secției de ciclism a CS Medgidia, Adrian Moldoveanu, a ocupat o poziție fruntașă, locul 58 la general (din 1.900 de participanți), la concursul de ciclism cross country „Prima Evadare“.

Competiția a avut loc la Snagov, lângă București și a deschis oficial sezonul maratoanelor MTB.

„Adrian Moldoveanu face senzație pe 2 roți! Sportivul nostru a terminat în 2 ore o cursă de 57 de km“, precizează CS Medgidia.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
 
Citește și:
 
CS Medgidia
Alin Mihai Șavlovschi și antrenorul său, premii importante de la Federația Română de Atletism (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii