Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:37 02 10 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ
a

Broșura „Bucură-te pentru totdeauna de viață!”, distribuită în Constanța de Martorii lui Iehova

ro

16 Sep, 2022 00:00 775 Marime text
Sursă foto: unsplash.com
  • Cu gândul la semenii lor, în cadrul acestei campanii mondiale, Martorii lui Iehova din Constanța distribuie gratuit broșura Bucură-te pentru totdeauna de viață
 
Conflictele, războaiele, bolile, problemele economice și sociale amenință pacea și liniștea tuturor. Vor trăi vreodată oamenii în pace bucurându-se cu adevărat de viață? Pentru a răspunde la această întrebare, Martorii lui Iehova din România și de pe întregul pământ organizează în luna septembrie campania: Bucurie și pace într-o lume învrăjbită.
 
Cu gândul la semenii lor, în cadrul acestei campanii mondiale, Martorii lui Iehova din Constanța distribuie gratuit broșura Bucură-te pentru totdeauna de viață! Prin această inițiativă, Martorii lui Iehova îndreaptă atenția asupra promisiunilor încurajatoare ale Bibliei cu privire la viitor și arată că oamenii se pot bucura pentru totdeauna de viață pe pământ, deși situația actuală pare să indice contrariul.
 
La nivel global, vor fi distribuite milioane de exemplare ale broșurii Bucură-te pentru totdeauna de viață! în peste 530 de limbi.
 
Îndreptând atenția asupra Cuvântului lui Dumnezeu, broșura răspunde la numeroase întrebări, precum: Cum am apărut? Care este scopul vieții? De ce suferim? Va veni vreodată un sfârșit al lumii? Se vor putea bucura oamenii pentru totdeauna de viață? Milioane de oameni de pe întregul pământ au aflat deja răspunsul la aceste întrebări citind Biblia.
 
Broșura poate fi citită sau descărcată gratuit în sute de limbi accesând adresa https://www.jw.org/ro/biblioteca/carti/bucura-te-pentru-totdeauna-de-viata-brosura/. Sau se poate solicita un exemplar gratuit de la Martorii lui Iehova din localitatea dumneavoastră.
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii