Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:22 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția Municipiului București - Dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe

ro

22 May, 2024 15:06 439 Marime text
                                                                                            Nr. 154 din  22 mai 2024
 
 
REȚINUT DE POLIȚIȘTII CAPITALEI
PENTRU  LOVIRE SAU ALTE VIOLENȚE
 
La data de 21 mai 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 7 Poliție au reținut tânăr, în vârstă de 25 de ani, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.
 
În fapt, la data de 12 mai 2024, în jurul orei 00.30, Secția 7 Poliție a fost sesizată de către reprezentanții unui spital, cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgențe s-a prezentat o femeie care ar fi fost agresată fizic.
 
La unitatea spitalicească s-au deplasat polițiști din cadrul subunității, iar din cercetări, s-a stabilit că, în cursul serii de 11 mai a.c., în jurul orei 21.00,  în timp ce femeia în vârstă de 45 de ani se afla în dreptul unui imobil din Sectorul 2, un bărbat ar fi lovit-o cu piciorul în zona gambei drepte, fără ca cei doi să fi avut vreun conflict, ori să se fi cunoscut.
 
De asemenea, în urma activităților specifice, a fost identificat și, ulterior, depistat un tânăr, în vârstă de 25 ani, bănuit de comiterea faptei.
 
La data de 21 mai 2024, bănuitul a fost condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.
 
Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.
 
Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este un procedeu în cadrul procesului penal reglementat de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii