Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:17 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Vaslui Mandat pus în aplicare de polițiști

ro

23 May, 2024 14:01 325 Marime text
     Nr.  195  din  23  mai  2024
 
MANDAT PUS ÎN APLICARE DE CĂTRE POLIŢIŞTII
DIN VASLUI
 
  În cadrul activităţilor operative desfăşurate zilele trecute, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale Vaslui și Serviciului de Investigații Criminale, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea.
 
La data de 22 aprilie 2024, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui și Serviciului de Investigații Criminale Vaslui au căutat și depistat în municipiul Vaslui, un bărbat de 46 de ani, din aceeași localitate.
Pe numele acestuia, la data de 21 mai 2024, Judecătoria Vaslui a emis un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea, pe o perioadă de 2 ani și 10 luni, pentru săvârșirea infracțiunilor de ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, fapte comise în anul 2021 în municipiul Vaslui.  
Persoana sus-menționată a fost condusă la Penitenciarul Vaslui, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii