Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:19 19 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Click Silvia Dumitrescu, scandal cu fratele Laurei Stoica! «A pus monopol pe mormânt»

ro

10 Mar, 2011 12:44 1637 Marime text
s.jpgCântăreaţa evită să mai meargă la mormântul bunei sale prietene, din cauza scandalului pe care îl are cu fratele Laurei stoica.

Potrivit Silviei, Alexandru Stoica i-a cerut să nu mai viziteze mormântul Laurei la comemorarea morţii sale, pentru că nu vrea ca alte persoane în afară de el să apară prin poze, în ziare.

"Mi-a dat telefon şi mi-a spus în mod explicit să nu mai apar acolo pe 9 martie. Mi-a spus că nu mai vrea să vadă poza cu mine la mormântul Laurei, că vrea să vadă în toate ziarele poza lui la mormântul Laurei, pentru că e fratele ei şi el trebuie să se bucure de apariţiile media", a declarat Silvia Dumitrescu pentru Ring.

Artista mai povesteşte că fratele Laurei e deranjat şi de apariţiile fanilor la mormântul surorii sale. "El ţipă la ei, le dă ordine şi îi alungă."

Pe de altă parte, Alexandru Stoica susţine că nu i-a cerut niciodată Silviei Dumitrescu să nu meargă la mormânt ci doar..să nu-şi facă poze. "Este o mare diferenţă între a nu veni şi a nu face poze. Nu pot interzice nimănui să viziteze mormântul Laurei şi să-i aducă un omagiu", a declarat fratele Laurei.

http://www.click.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii