Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:20 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Levent Ibraim a preluat conducerea societății Magazin Constanța Impex Star SRL. Capitalul social este 1.430 de lei

ro

10 May, 2024 17:00 585 Marime text
  • Potrivit termene.ro, societatea are sediul în Constanța, pe Aleea Cameliei nr. 2A, obiectivul de activitate este „comerț cu amănuntul al îmbrăcămintei, în magazine specializate” și anul înființării este 1995
 
În societatea Magazin Constanța Impex Star SRL, asociații Semat Ibraim și Sagit Ibraim au hotărât să-și cesioneze părțile sociale deținute către Levent Ibraim.
 
Concret, Sagit Ibraim a cesionat 105 părți sociale, la valoare nominală de 11 lei / parte socială, în valoare totală de 1.155 de lei, lui Levent Ibraim. Semat Ibraim a cesionat 25 de părți sociale, la valoarea nominală de 11 lei / parte socială, în valoare totală de 275 de lei, aceluiași Levent Ibraim.
 
Ca urmare a cesionării, capitalul social, în valoare de 1.430 de lei (130 p.s.), cu valoare nominală de 11 lei / parte socială, aparține în totalitate lui Levent Ibraim. Participarea sa la profit și perderi este 100%.
 
În hotărâre se mai arată că Sagit Ibraim s-a retras din funcția de administrator. În locul lui a fost numit Levent Ibraim, pe o perioadă de 50 de ani, având puteri depline de reprezentare și administrare.
 
Se menționează că durata societății este nedeterminată.
 
Hotărârea a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a nr. 2206 din data de 8 mai 2024.
 
Despre Magazin Constanța Impex Star SRL
 
Potrivit termene.ro, societatea are sediul în Constanța, pe Aleea Cameliei nr. 2A, obiectivul de activitate este „comerț cu amănuntul al îmbrăcămintei, în magazine specializate” și anul înființării este 1995.
 
Conform sursei, în 2022, societatea a avut o pierdere de 108 lei.
 
Tot pe termene.ro se arată că Levent Ibraim mai apare în Magazin IT SRL și Ibraim Levent Întreprindere Individuală (ambele radiate).
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Firme Constanța BRomania și Micutzu dizolvă firma pe care o dețin la Constanța   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii